Reacties voor: Ombouwkit maakt van iPhone 4S een iPhone 5

Een ombouwkit voor de iPhone 5 zorgt ervoor dat je iPhone 4 of iPhone 4S eruit ziet, zoals de nieuwe iPhone. De kit kost 30 dollar en wordt wereldwijd verzonden.
Lees het complete artikel → Ombouwkit maakt van iPhone 4S een iPhone 5
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 32 reacties

  1. Vind de aanduiding “kit” voor alleen een achterkant wat overdreven. En wat als blijkt dat de iPhone 5 in werkelijkheid er toch anders uit ziet…. Je weet het pas zeker op het moment dat ie wordt aangekondigd door Apple zelf.

  2. Ik spaar liever de $30 voor de echte iphone 5.

  3. Ligt het aan mij of vinden meer mensen hem niet zo mooi?

  4. Origineel geplaatst door Bob
    Ligt het aan mij of vinden meer mensen hem niet zo mooi?

    Het ontwerp is na de 3Gs alleen maar achteruit gegaan. de 4 en 4s zijn echt koektrommels. Lelijke vierkante dingen. iPod Touch ziet er echt VEEL beter uit!

  5. Origineel geplaatst door Bob
    Ligt het aan mij of vinden meer mensen hem niet zo mooi?

    Dat was in het begin ook bij de 3,3gs,4,4s.
    Kwestie van wennen en accepteren zoals het met alle Apple producten is.

  6. Origineel geplaatst door Bob
    Ligt het aan mij of vinden meer mensen hem niet zo mooi?

    Wat een complete onzin mensen. Ik heb nu een Mercedes S conversie kit gekocht om mijn Mercedes A om te bouwen! Belachelijk! Maar dat even ter zijde. Wat je vraag aan gaat, Bob, moet ik je volkomen gelijk geven. Ik denk dat je doelt op de ‘tweedeling’ van de achterkant van de telefoon. Ik vind een vlak uit ‘een’ stuk (als de achterkant van de 4 en 4S) veel mooier. Hadden ze zelfs bij de 4 en 4S al aan de voorkant moeten doen. Maar goed dat is mijn smaak en smaken verschillen uiteraard.

  7. Ik hoop nog steeds dat ze terugkijken naar de eerste iPhone en een strakke aluminium versie ervan maken..:) zoals nu de geruchten zijn, vindt ik hem niet echt mooi.. Dan hou ik mn 4 nog wel tot datdie overleden is..

  8. Idd niet echt een ‘kit’ als het enkel een lelijke achterkant is 🙂

    Ik wacht wel af, en ik zal niet de 5 kopen maar Miss wel de 5s (die is dan natuurlijk weer het zelfde maar beter..dommeriken van appel)

  9. Waarom moet er een ‘nieuwe’ iPhone op de markt komen als er eigenlijk geen nieuwe ideeën of innovatieve ontwerpen zijn? Apple bezwijkt onder de druk van het (kopende) publiek om om de zoveel tijd met iets ‘nieuws’ te ‘moeten’ komen. Gevolg: gerommel in de marge en men doet maar wat om het ding er iets anders uit te laten zien. Eigenlijk is dit volkomen belachelijk. Apple kan beter z’n energie steken in een ECHT nieuwe en revolutionaire telefoon (zoals de eerste iPhone die toen nog in geen enkele vorm bestond) en deze pas over een paar jaar uitbrengen dan al die tussentijdse in elkaar geflanste modellen ‘omdat men dat wil en verwacht’. Ik weet (bijna) zeker dat de iPhone 4 en 4S nog zeker verkocht worden als ze de komende twee a drie jaar geproduceerd blijven worden. Zou ook hoop aan ontwikkelings- en fabricagekosten schelen. Maar ja we leven nu eenmaal in een wegwerpmaatschappij…

  10. Ach en mocht hij wel echt 1op1 zijn kwa uitstraling van de iphone 5, dan is het nog even wachten en dan worden we hier mee dood gegooit en voor 9,95 inclu verzending te kopen via bijv marktplaats.

  11. Dit is geen ombouwkit maar een back replacement. Wel leuk bedacht maar stelt weinig voor. In dit filmpje wordt teveel bewogen waardoor je niet goed naar het kwaliteit kan kijken.

    Ik denk trouwens persoonlijk dat de iphone5 wel iets gaafs zal worden, steve heeft zeker weten genoeg ideeën achtergelaten voor de komende 4 generaties iProducts.

    Om de paar jaar een nieuwe iphone uitbrengen zal uitgesloten zijn voor een beursgenoteerd bedrijf. Aandeelhouders moeten tevreden gesteld worden en stilstaan betekend geen vooruitgang.

  12. Alsof het anderen niet opvalt dat je “iPhone 5” kleiner is.. Je houd alleen jezelf voor de gek met zoiets.

  13. Smaken verschillen inderdaad. Al denk in dat de meeste mensen toch toe moeten geven dat de 3GS toch beter in de hand ligt dan de 4/4s.

  14. Zo ging het dus ook toen de iPhone 4s uitlekte… Iedereen was teleur gesteld, en vond het design niks. Ik vond ‘m toen ook niet mooi.. Als je nu naar de verkoopcijfers kijkt zijn er toch genoeg mensen die de iPhone 4(s) hebben gekocht.. Ik heb er zelf ook een…

    Zo gaat het nu met de nieuwe iPhone ook, straks koopt iedereen ‘m toch weer en is het een prachtig apparaat…

  15. Origineel geplaatst door iNick
    Waarom moet er een ‘nieuwe’ iPhone op de markt komen als er eigenlijk geen nieuwe ideeën of innovatieve ontwerpen zijn? Apple bezwijkt onder de druk van het (kopende) publiek om om de zoveel tijd met iets ‘nieuws’ te ‘moeten’ komen.

    Jij begrijpt dus niets van marketing. Het is juist Apple wat jaarlijks zogeheten ‘nieuwe produkten’ in de markt zet en niet het publiek die dat vraagt.

    Apple doet dat heel slim door maanden tevoren al met lekken te beginnen En ja, veel mensen denken niet verder na en gooien elk jaar veel geld zonder daar wezenlijk iets nieuws voor te krijgen.

  16. @iNick: Jij moet echt de boeken van Jobs eens lezen.
    Begin in 1988 of daaromtrent.

  17. Ik vind de iPhone 4 velen malen mooier dan de de iPhones van daarvoor. Smaken verschillen. Als mensen hun achterkant willen veranderen moeten ze dat lekker doen. Maar persoonlijk vind ik het zonde.

  18. Inderdaad, de 4 is een geslaagd model. Naar mijn idee mooier dan de 3. Hoewel de eerste toch nog het mooiste blijft.
    Maar als de 5 echt zo’n vreemde plaat krijgt dan weet ik het nog net niet…
    Heel stijlvol oogt het niet met twee van die balken boven en onder.

  19. ik kijk nooit naar de achterkant van mijn iphone 🙂

  20. Ik vind de iPhone 4 persoonlijk ook mooier dan de 3g, niet dat die lelijk was ofzo.

    Daarnaast vraag ik me toch echt af of Apple voor een langer scherm gaat. Dat zal een hele vreemde resolutie worden. En alle apps zullen een update moeten krijgen, of je krijgt zoals op de ipad dat de app wordt uitgerekt.

  21. Wat een serieuze reacties allemaal. Dit is toch gewoon geinig bedacht? Leuk om te showen aan je vrienden. Ben benieuwd hoeveel mensen er zoveel gevoel voor humor hebben dat ze het kopen. 🙂

  22. Zo vind ik dan weer de mosselvormige 3G(s) lelijker dan de baksteenvormige 4(S). Smaken verschillen en ik vind persoonlijk dan ook weer de 4(S) mooier dan deze prototype achterkanten.

  23. Hoe dan ook, de echte (als dit de echte is) gaat er mooier uit zien.

  24. Idd grappig bedacht en zal wel vraag naar zijn, maar niks voor mij haha.

    Kritiek op de nieuwe iPhone snap ik niet helemaal. Het design is voortgekomen uit een betere functionaliteit, niet omdat ze zo nodig een ander uiterlijk wilden.
    De nieuwe iPhone heeft een unibody design en bestaat uit minder onderdelen en is tegelijkertijd dunner en sterker.
    De reden dat de achterkant twee kleuren heeft is vanwege de functionaliteit. Zou de hele achterkant van aluminium zijn dan zou dat het signaal verstoren. Zelfs bij de eerste generatie was de achterkant niet geheel van aluminium.
    Ik zelf vind het in iedergeval een prachtig ontwerp!

  25. Origineel geplaatst door Whacko
    Ik vind de iPhone 4 persoonlijk ook mooier dan de 3g, niet dat die lelijk was ofzo.Daarnaast vraag ik me toch echt af of Apple voor een langer scherm gaat. Dat zal een hele vreemde resolutie worden. En alle apps zullen een update moeten krijgen, of je krijgt zoals op de ipad dat de app wordt uitgerekt.

    Dat langer scherm is voor die rotte reclamebalk (just kidding) 😉

  26. Wat een onzin. Niemand, behalve Apple, weet hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien.

  27. 12 september gaan we het allemaal meemaken. Wat betreft deze, geniaal! Tuurlijk zijn er mensen die dit kopen! 30 dollar, 0,50 productiekosten. Ge-ni-aal!

  28. Valt me op dat veel mensen praten alsof het uiterlijk het enige belangrijke is bij een nieuwe iphone. Ik heb een iphone 4 ben toe aan een nieuwe betere camera, meer snelheid, groter scherm en alles daarnaast is mooi meegenomen.

  29. wie zegt dat de iphone 5 er zo uit zal zien?

  30. Ik heb er een besteld….vindt het wel grappig. Ik heb 4-5 achterkantjes en die wissel ik regelmatig.
    Ik had order# 125

  31. Ik heb er inmiddels 1.
    Het is gewoon een los achterkantje, meer niet. Zonde van het geld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.