Reacties voor: Officiële specificaties en vereisten iPhone

MacRumours heeft een aantal dagen voor de officiele lancering een complete lijst met specifaties van en vereisten voor de Apple iPhone gevonden.
Lees het complete artikel → Officiële specificaties en vereisten iPhone
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Laat ons hopen dat er ook een QWUERTY en AZERTY klavier op de iPhone zit, die ook naar landscape formaat gebracht kan worden.
    En bij de instellingen een nederlandse taal zodat iedereen die de iPhone in Amerika gaat halen hem hier ook goed kan gebruiken.

  2. Die camera! 2.0 megapixel kan echt niet meer.

  3. Met die 2.0 megapixel heb ik geen problemen als het maar een goeie kwaliteit van foto’s en video’s oplevert.

    In de 2e generatie kunnen ze dan eens een 5.0 of 7.0 camera inbouwen.

    Ik hoop dat dit een model is om te kijken of de telefoon aanslaat bij het publiek en als hun verwachtingen bereikt zijn ze dan om de 2 jaar een High-end telefoon gaan lanceren die minimum 5 jaar voorloopt op de concurrentie.
    Wat je wel zal hebben is dat er enorm veel fabrikanten de iPhone gaan nabootsen en hun technologie ook gaan gebruiken, daarom hoop ik dat Apple alleen maar het beste gebruikt en genoeg patenten neemt op alles.
    Als dit allemaal goed loopt zullen we een mooie 2de generatie iPhone voorgeschoteld krijgen met veel functies.

  4. @Kevin: Tijdens de introductie werd getoond dat er een keyboard in de software gebouwd zit, kijk anders die podcast nog maar eens opnieuw, of de reclamefilmpjes op de Apple site….

    Over die 2 megapixel camera: er worden ontzettend veel telefoons er met zo’n camera verkocht. Dat er nu ook GSM’s met een 3,2 of 5 megapixel camera geleverd worden, betekent niet dat ze dat allemaal hebben. Op dat punt wil ik de iPhone dus zeker niet bij voorbaat verouderd noemen.

    Tijdens de introductie werd ook beloofd dat er verschillende modellen “in de pijpleiding zitten”, als dit model goed ontvangen wordt door de gebruikers kunnen we waarschijnlijk zowel nog wat meer “basic” modellen verwachten, als met de nieuwste technieken volgepropte toestellen.
    Momenteel gebruik ik een Nokia E60 als “werktelefoon”, en een 5140 en N95 privé. Als de iPhone echt zo’n spectaculaire user-interface heeft als ze tot nu toe hebben laten zien, kan ik me zeker voorstellen één van deze toestellen te vervangen.
    Nu maar hopen dat mijn baas ze ook gaat importeren 🙂

  5. foto’s zijn scherp ! ook al is het 2.0 en werkt perfect dus…………. kopen die hap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.