Reacties voor: Officieel geautoriseerde biografie van Steve Jobs straks op de iPad?

Volgens de New York Times komt er een officieel geautoriseerde biografie van Steve Jobs aan. Eerder weigerde Jobs mee te werken aan biografieën.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Lijkt me wel interessant om te lezen. Ik vind dat ze hem gratis op elke ipad moeten leveren!

  2. Ik vond iCon overigens vermakelijk om te lezen. Geeft wel een eenzijdig en onaardig beeld van Steve. Maar dat komt waarschijnlijk door dat het biografie is…

  3. Geef ik je gelijk in, geeft je ook wel inzicht in de dingen die hij tegenwoordig doet en ook een beetje waarom hij ze (zou kunnen) doet(n)@Harold:

  4. @Martijn: Als je die bio gratis weg geeft dan loop je een hoop geld mis. Omdat steve jobs net een figuur is waar HEEEEEL veel mensen graag de bio van willen hebben.

    @Harold: slaat iCon op Con artist? 😛

  5. Lijkt me wel tof om te lezen. Als gratis extraatje bij de aankoop van een iPad zou tof zijn, of als ‘ie niet te duur is zou ‘k ‘m ook wel gewoon kopen.

  6. Als het geautoriseerd is, dan betekent het dat hij een groot deel ervan zelf heeft kunnen bijwerken, de scherpe kantjes afvijlen etc. Nee ik vond de biografie van Steve Jobs die bij De Morgen zat een goed beeld van hem, de goeie en de slechte kanten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.