Reacties voor: Apple’s Bestanden-app werkt beter samen met Microsoft Office

Microsoft heeft vandaag updates voor de Office-app voor iOS uitgebracht. Daardoor werken Word, Excel en PowerPoint nu goed samen met de Bestanden-app van Apple. Het is nu rechtstreeks mogelijk om Office-documenten te openen vanuit de Bestanden-app, terwijl je voorheen een kopie van je document moest maken.

Reacties: 8 reacties

  1. Fijn dit! Doe onderhand al bijna alles op iPad pro

  2. Vind die Bestanden-app best waardeloos als je gebruikt maakt van meerdere cloud providers. Je moet nu 10 verschillende apps downloaden om alles in Bestanden te doen (mits het gebruik van iCloud Drive natuurlijk). Het zou handiger zijn als Apple de Bestanden-app versimpeld door geen gebruik te maken van de bestaande apps maar die accounts toe te voegen aan de Bestanden-app zoals je dit met de Mail kan doen.

  3. En nu ook nog ff keynote rechtstreeks openen vanuit google drive, incl samenwerken, ipv icloud

  4. Leuk artikel, leuke weetjes

  5. Alleen nu nog ren fatsoenlijk werkende Office op de mac😂👍🏽.
    #sh*tsoftwsre

  6. En nu nog dat Word zelf snel een bestand opent i.p.v. het kleurenrad te laten zien….
    En Outlook niet om de vijf minuten om het Exchange wachtwoord blijft zeuren en dit niet lijkt op te slaan (althans wel opslaat in de keyring maar denkt dat het niet is opgeslagen…)

  7. Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Alleen nu nog ren fatsoenlijk werkende Office op de mac😂👍🏽.
    #sh*tsoftwsre

    Het is inderdaad beschamend hoe slecht Office 2016 is op macOS. Zo onstabiel en zoveel bugs. Je zou toch mogen verwachten dat de Office marktleider van de voorbije 30 jaar wat meer in zijn mars heeft.

  8. Werkt zeer goed, vind het jammer dat er geen ondersteuning meer wordt geboden voor Microsoft Access voor iOS, dit is een gemiste kans om je klantendossiers niet op de iPad te kunnen hebben. Welke zijn de alternatieven hiervoor Access te kunnen draaien en wanneer wordt dit terug ondersteund?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.