Reacties voor: Office voor Mac 16 laat je realtime samenwerken aan documenten

In Office voor Mac 16 kun je nu realtime samenwerken aan document in Word, Excel en PowerPoint. Ook biedt Outlook nu ondersteuning voor de Google Agenda.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Nu hopen dat het wat sneller werkt, want het werkt vaak veel te traag

  2. Fijn! Ik wil zo graag alles in iCloud doen en samen werken via Pages en Numbers, maar het feit dat ik geen mappen kan delen zorgt dat ik altijd weer terug grijp naar Office. Alleen jammer dat dit nu weer verplicht om OneDrive te gebruiken.

  3. Office op MacOS werkt feilloos bij mij… maar op iOS……?? Wanneer komt nou eindelijk eens de ios11 ondersteuning voor Office? Ik kan nog steeds niet drag’ndroppen in Word en Powerpoint en OneDrive ondersteunt nog steeds de files app niet op een fatsoenlijke manier. Als ik vanuit mail een bestand uit OneDrive wil toevoegen zie ik altijd een oude versie van m’n bestanden… en hier ook geen drag & drop…

  4. Ok, handig dat deze functie om samen te werken er nu in zit… maar het zou nog handiger zijn als iemand me kan vertellen hoe ik dit werkend krijg?

    • Ik zie zodra ik Excel/Word open wel een ‘share’ functie, maar zie geen optie om mijn collega toegang te geven tot het bestand.
    Of word er hier alleen bedoeld dat er een functie in zit om te uploaden naar OneDrive en dat je dan via je webbrowser samen kunt werken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.