Reacties voor: Office voor iOS ondersteunt nu Dropbox voor iedereen

Dropbox en Office werken vanaf vandaag voor iedereen samen op iOS. Eerder werd de Office-ondersteuning van Dropbox al geleidelijk uitgerold.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik had deze ondersteuning al een tijdje. Maar ik baal ervan dat Microsoft enkel Hun eigen cloud, dropbox en sharepoint ondersteunen. Waarom niet gewoon webdav zodat ik m’n eigen server kan gebruiken??

  2. Dus dan heb ik Onedrive niet meer nodig? Onedrive werkt prima hoor! Maar Dropbox heeft een beter integratie bereik. Daarentegen heeft Onedrive wel een gigantische opslagruimte bij Office365.Wat is de relatie tussen MS en Dropbox eigenlijk? Wat wint MS hierbij? Die wilden toch Office koppelen aan Onedrive zodat dat meer gebruikers dat gaan gebruiken?

  3. Zit eigenlijk met smart te wachten op de mogelijkheid mijn Synology als cloud te gebruiken voor Office. Kan nu wel via CloudSync, maar dan gaat-ie alles lokaal opslaan en zit m’n iPad snel vol.

  4. Tja dit wordt toch wel onvermijdelijk als je zakelijk met de niet-Apple wereld moet omgaan
    Zeker nu bestandsbeheer voor iCloud Drive uitblijft

  5. Aanvulling op het artikel: als je vanuit word een document uit je dropbox opent, wordt die ook weer automatisch opgeslagen.
    Als je vanuit dropbox een document opent via “open met” opent die netjes in word, maar werkt hij de versie in dropbox niet automatisch bij bij het afsluiten van je document. Dan moet je handmatig de locatie selecteren waar je hem wikt opslaan.
    Vanuit de dropboxapp zelf is de integratie dus nog niet naadloos. Schijnt wel nog te komen

  6. @rtc: Het werkt als je op “ok” drukt binnen de app van office Word. (Dit staat linksboven wanneer je in een document bezig bent. Dan wordt het document automatisch bijgewerkt.

  7. Groot nadeel is dat vervolgens iedereen via Word bij al je Dropbox bestanden kan. M.a.w. graag een pincode (toegangscode beveiliging) toevoegen!

  8. sommige wordbestanden kan ik niet bewerken als ik ze via Word op mijn iPhone benader. Dan krijg ik de melding “bepaalde bewerkingsmogelijkheden van dit document zijn vergrendeld”. Iemand een idee waarom?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.