Reacties voor: Office 365-abonnees met iPad krijgen geld terug van Microsoft

Mensen met een Office 365 abonnement die Office-documenten wilden bewerken op de iPad, kunnen nu geld terugvragen bij Microsoft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wel netjes van Microsoft…

  2. Top van Microsoft! Beter dan Apple die een dag nadat ik iworks had aangeschaft voor mijn MacBook deze gratis aanbood maar ik kreeg geen geld terug van Apple

  3. Misschien wel té netjes. Hoelang kan Microsoft nog bestaan als de volgende update van Windows ook al gratis wordt, Windows telefoons en tablets niet echt de markt veroveren.

  4. @Wim: Dat is je eigen schuld, je kunt bij Apple altijd bij elke app je geld terugvragen

  5. Origineel geplaatst door WvB22
    Misschien wel té netjes. Hoelang kan Microsoft nog bestaan als de volgende update van Windows ook al gratis wordt, Windows telefoons en tablets niet echt de markt veroveren.

    Microsoft maakt heel veel geld met alleen al licenties aan bedrijven te verkopen, laat staan aan particulieren. Dus met bestaan zal Microsoft geen probleem hebben.

  6. Maar wat is nu precies het verschil tussen een office 365 betaald abonnement en de gratis versie?

  7. Vandaag heb ik Microsoft Nederland gebeld voor restitutie. Mij werd stellig uitgelegd dat dat niet mogelijk is. Het was in ieder geval niet bij hun bekend totdat ik ze heb gewezen op de engelse Microsoft site. Ik kreeg te horen dat ze nog contact met me zullen opnemen. Tja wat moet je daar van maken….

  8. Ik heb zojuist de gratis Word versie gedownload uit de App store. Ik moet me eerst aanmelden om het te kunnen gebruiken, maar is het dan nog gratis? Er staat nog steeds een hele prijslijst voor Office bij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.