Reacties voor: Dit is er nieuw in Office 2019 voor Mac

Microsoft gaat de komende weken Office 2019 beschikbaar stellen voor de Mac. De opvolger van Office 2016 is al beschikbaar voor mensen met een volumelicentie. Later volgen een versies voor andere gebruikers. Wat is er nieuw en met welke nieuwe functies moet je rekening houden?
Lees het complete artikel → Dit is er nieuw in Office 2019 voor Mac
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. En helemaal gratis?

  2. Ik hoop zo dat onenote ook voorzien is van nieuwe functies. En met nieuw bedoel ik de functies die al wel jaren in de Windows versie zitten, maar nooit in de mac versie hebben gezeten

  3. Als gebruiker van Office 365 (Mac) kan ik dit al een paar maanden gebruiken. Was erg blij met de toevoeging van SVG ondersteuning en pictogrammen (zoals zij graphics noemen). Mooie scherpe afbeeldingen die van kleur te veranderen zijn.

    Helaas gaat het mis bij exporteren of opslaan als PDF. Dan worden deze afbeeldingen allemaal onscherp. Zelfs onscherper als JPEG / PNG afbeeldingen.

    De helpdesk bellen/mailen heeft geen enkele zin want de vraag/opmerking staat niet in het script.

    Oftewel: diepe zucht: wanneer gaan ze nu eens functionaliteit toevoegen en TESTEN dat het HELEMAAL werk. 😢

  4. Iemand een screenshot van dat donkere thema? Is dat echt een soort zwart thema i.p.v. het gekleurde thema, of wordt hiermee gewoon de focus mode bedoeld?

  5. @Ronald: Office is niet gratis gewoon voor betalen, dit zal wel laatste Office zijn die je 1 bedrag kan aanschaffen.
    Microsoft stopt hierna ermee en gaat over op Office 365, hiermee moet je dus maandelijks of jaarlijks betalen verschrikkelijk.

  6. Is office nu al beschikbaar in de mac app store?

  7. Origineel geplaatst door Dennis
    @Ronald: Office is niet gratis gewoon voor betalen, dit zal wel laatste Office zijn die je 1 bedrag kan aanschaffen.

    Microsoft stopt hierna ermee en gaat over op Office 365, hiermee moet je dus maandelijks of jaarlijks betalen verschrikkelijk.

    Nou zo’n vaart zal dat niet lopen hoor, ondanks alle stoere aankondigingen van Microsoft kunnen ze ook rekenen. Deze losse versie bevestigd het feit wat ik overal om mij heen hoor. Een groot deel van de gebruikers wil geen abbo versie en zelf bepalen of upgrades de moeite van het installeren van een nieuwe versie waard zijn.

  8. @Jean: Alles gaat over naar zulke betaalvormen, je kan Windows + Office al zo aanschaffen door jaarlijks te betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.