Reacties voor: Microsoft Office 2016 voor Mac verbetert beveiliging, introduceert nieuwe functies

Microsoft Office 2016 voor Mac heeft updates uitgerold voor Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Niet alleen bugs worden opgelost, ook krijgen de programma's wat nieuwe functies. We zetten ze op een rij.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Niets te klagen over Office 365, en Outlook vind ik een prima mailclient, maar het is wel heel vervelend dat de Mac-versie al meer dan een jaar lang niet kan omgaan met het verplichte ‘app-wachtwoord’ die je moet aanmaken om je @OUTLOOK.COM adres te gebruiken. Om de dag krijg ik de melding dat het wachtwoord niet meer klopt, en moet ik via outlook.com een nieuw app-wachtwoord aanvragen. Zéér irritant, en ik krijg het niet opgelost.

  2. Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich bij de bureaublad-app Outlook aanmeldt, schakelt u het selectievakje Wachtwoord onthouden in en klikt u vervolgens op OK.

  3. Bij mij crasht Word met regelmaat als ik een document maak en vervolgens met CMD P (print) > mail as PDF kies.
    Nadat het doc in Mail opent, ligt vaak heel Word eruit 🙁

    Heb zowel Office als Adobe legaal. Just saying..

  4. Erg blij met Office 2016. Nu nog een X64 versie. Best vreemd dat die er niet standaard is.

  5. Ellende met 2016. Bewaren in pdf met logo’s of i.d. wordt overgenomen. Weer terug naar 2011, sneller en beter.

  6. Outlook: Agenda en Personen synct nog steeds niet de online gegevens.

  7. Wordt Office 2011 voor Mac nog ondersteunt?
    Heb het (2011) ooit geinstalleerd maar het eraf gegooid en terug naar 2008 omdat dit stabieler was.

  8. Wat heeft Microsoft een onbeschrijfelijk bagger product geleverd met de 2016 versie. Zij verwachten dat je betaalt voor een versie met juist minder functionaliteit (ondanks de juichende fantasieverhalen over extra functies -die je niet nodig hebt)..

    Zo kan ik de werkbalk snelle toegang niet meer aanpassen. Niet echt belangrijk, maar het was verdomd handig om eigen functies bij de hand te hebben. Ook wordt het EPS format niet meer ondersteund, waardoor gevectoriseerde grafieken er niet meer uit zien.
    Dan heb ik het nog niet eens gehad over het plaatsen van afbeeldingen dat in Word altijd al prut is geweest.

    Het ergste is nog dat het ongelofelijk onstabiel is geworden. Regelmatig klapt het eruit, gewoonlijk vlak voordat je voor de zekerheid toch al wilt opslaan.

    Helaas is het de dekfacto standaard om documenten mee te maken, je kun teingenlijk niet zonder. Weet iemand een fatsoenlijk alternatief?

  9. Office 2016, Word/Excel voor Mac via Office 365…. bagger.

    Ik had oude office (Word/Excel) op mijn iMac, werkte prima. Maar was maar voor 1 Mac. Aangezien ik ook een macbook heb aangeschaft voor het werken bij cliënten heb ik op mijn macbook de office 365 versie geïnstalleerd en om alles t zelfde te houden ook op mijn iMac.

    Echter nu laat hij mijn kop-voetteksten (met afbeelding ivm briefpapier) niet meer zien in mijn documenten. Ook is er geen mogelijkheid meer om een bestandje (foto/jpg) in de kop-voetteksten in te passen…
    Ofwel dankzij Office 365, office 2016 mn bestanden naar de knoppen …
    En dat terwijl je behoorlijk bij betaald voor de software..upgrade? eerder downgrade!

    Iemand een idee hoe dit op te lossen, hoe lang dit nog gaat duren dat het is opgelost?

  10. Sinds de upgrade naar office 2016 ondervind ik ook alleen maar nadelen ten opzichte van de 2011 versie. Het meest irritante zijn de vele vreemde meldingen die ik krijg als ‘te weinig geheugen voor dit document’ en ‘document kan niet verstuurd/opgeslagen worden’ terwijl dit absoluut geen probleem hoort te zijn.
    Ik ga weer terug naar 2011; ook niet fijn, maar beter dan deze instabiele bagger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.