Reacties voor: ODOC: draaibare iPhone-dock ook geschikt voor hoesjes

ODOC is een nieuwe dock voor de iPhone, te bestellen via Kickstarter. Met deze dock kun je de iPhone in vijf standen gebruiken. Vanaf 79 euro verkrijgbaar in zwart, wit en transparant.

Reacties: 9 reacties

  1. Ziet er goed uit, zie de laatste tijd wel vaak iPhone gerelateerde producten die mogelijk zijn gemaakt door Kickstarter (Magnify, Pebble, Ultima, Day Maker, LIL KIKR etcetera)

  2. Het lijkt erop dat er achterop 2 connectoren zitten.
    1 voor USB en 1 voor je stereo…

    Niet 2 usb + stereo

    Maar ziet er mooi uit, wel ietwat duur

  3. @Maarten: Volgens mij klopt het wel want je ziet twee rechthoekige aansluitingen en links onderin een kleine ronde.

  4. Ziet er mooi uit, alleen jammer dat er gebruik gemaakt wordt van een usb om aan te sluiten, ipv de standaard 30 pins connector, weer een kabel extra erbij

  5. Hij zegt dat die 3.5 mm Jack aan de achterkant de interne iPhone versterker ‘passeert’ maar is dat niet gewoon de analoog uit via de dock connector en voor zover ik weet is die ‘mirrored’ aan de koptelefoon uitgang dus zijn ze beide gewoon via de interne versterker..

  6. 29 dollar. Mwah, oké.

    Maar 109 of 129 voor een relatief simpel dockje, zonder enige echt speciale functionaliteit?

    Dacht het niet nee.

  7. Eigenlijk is hier toch echt niks speciaal aan??! Veel te duur!

  8. Galileo heeft de kickstarters grens 8x (!!!) overschreden. Een schitterend ontwerp en veel functioneler dan menig ander iPhone Dock! Voor USD 100,00 gekocht, Ik krijg ‘m in juni!

  9. Sorry maar ik zie hier echt geen toegevoegde waarde in. Erg duur voor een ‘passief’ dock. Designer waarde vind ik persoonlijk ‘nul’. Gun hem alle succes maar dit valt bij mij onder de categorie dure prullaria…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.