Reacties voor: Bridge is de VR-bril die de Apple had moeten maken

The Occipital Bridge is een mixed reality-bril, speciaal gemaakt voor de iPhone. In tegenstelling tot goedkope brillen biedt de Bridge wel positiebepaling zodat je echt kunt rondlopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Vinden jullie echt dat Apple zo’n ding had moeten maken? Ik ken echt niemand die iets om VR geeft en geen game nerd is. De Samsung VR brillen krijg je bij een pakje boter en marktplaats staat er vol mee. Het is leuk voor een uurtje.

  2. Origineel geplaatst door Gio
    Vinden jullie echt dat Apple zo’n ding had moeten maken? Ik ken echt niemand die iets om VR geeft en geen game nerd is. De Samsung VR brillen krijg je bij een pakje boter en marktplaats staat er vol mee. Het is leuk voor een uurtje.

    Niet volledig mee eens.
    Dat Apple hem moet maken? Absoluut nee.
    Maar het heeft wel iets, tijdens gamen vooral. Geeft echt een hoop meerwaarde.
    Of VR de toekomst is? Nee, ben ik wel zeker van.
    Ik denk dat bijvoorbeeld de HOLOlens van Microsoft de toekomst is. Geen VR, maar hologrammen. Kun je zoveel meer mee als VR.
    Maar we zullen zien over 10/20 jaar 😊

  3. Heb een paar van die brillen geprobeert maar ik draagt zelf een bril en dan zitten ze klote en is het ook niet scherp hoop dat ze dat hiermee ook kennen!

  4. VR zal een niche-product blijven. Alhoewel, als je BRIGHT mag geloven, is het zo’n beetje het belangrijkste product dan in de afgelopen 5 jaar is uitgebracht. 😉

  5. Origineel geplaatst door Frank
    Heb een paar van die brillen geprobeert maar ik draagt zelf een bril en dan zitten ze klote en is het ook niet scherp hoop dat ze dat hiermee ook kennen!

    Dito

  6. En ja, geweldige uitvinding!
    Maar idd, bril moet ik afdoen en na 5 minuten ben ik al duizelig.
    (hier eentje van de AH dino actie)

  7. Heb er 1 van Sony, geweldig voor gaming hoor. Enne met contactlenzen geen enkel probleem…

  8. Zolang je een telefoon er in moet is het een nono. De rekenkracht en schermkwaliteit is gewoon nog lang niet genoeg.

  9. Origineel geplaatst door JWB
    VR zal een niche-product blijven. Alhoewel, als je BRIGHT mag geloven, is het zo’n beetje het belangrijkste product dan in de afgelopen 5 jaar is uitgebracht. 😉

    Je hebt duidelijk nog geen Rift geprobeerd met Touch.

  10. @Gio: De meerwaarde van draagbare technologie zoals de ipod en smartphone werden ook niet door iedereen gezien. VR/AR technologie maakt een nieuwe interactie met onze digitale media mogelijk zonder de traditionele muis, toetsenbord of touchscreen. De HMD technologie is nog hevig in ontwikkeling maar bedenk dat de ontwikkeling van de televisie en “hoofd”telefoon voor de oren ook een grote impact heeft gehad op onze dagelijkse entertainment, films, sport en games.

    Als architect is het nu bijvoorbeeld al een prima hulpmiddel om een gebouw of ruimte virtueel te bestuderen en presenteren aan een opdrachtgever. Maar voor veel beroepen kan VR/AR een praktische toevoeging geven aan hetgeen wat we dagelijks om ons heen waarnemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.