Reacties voor: O2’s iPhone-deal loopt op 9 oktober af; Vodafone, T-Mobile en Orange duiken erop

De exclusieve Britse deal van O2 voor de iPhone schijnt op 9 oktober af te lopen. Drie concurrerende operators staan klaar om de iPhone in hun assortiment op te nemen. T-Mobile heeft al een voorschotje genomen met iPhone 3G's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Kan mij niet snel genoeg gebeuren. O2 is waardeloos. Onbetrouwbaar, traag en te duur.
    Voordeel is wel dat ik Pay & Go heb.

  2. Off-topic voor deze discussie.

  3. Mooi!
    Hoe meer operators, des te voordeliger de iPhone.

  4. Verwijderd, off-topic voor deze discussie.

  5. Weet iemand ook wanneer de T-Mobile deal in Nederland afloopt?

  6. ‘“It’s a good product and we would love to have it in the portfolio in more countries,” zei Andy Halford’ Excuse me mr Halford, it’s an excellent product! 🙂

  7. @Roy, als het goed is heeft T-Mobile het exclusief recht voor 5 jaar vanaf de 3G, dut zou als het wel zo is dat we de komende 3 jaar een mooi en goed toestel alleen kunnen kopen via een bagger netwerk jammer genoeg.

  8. T-mobile heeft recht alleen als t-mobile blijven in nederland.het engels t-mobile is op dit moment te koop , dat kun ook hier geburen als het moeder bedrijf in duitsland heeft veel problemen en moet het engels t-mobile verkopen. England heeft 10x meer klanten dan nederland en als het niet goed gaat in duitsland dan kun nederlands t-mobile ook weg , het is niet een goede tijd voor mobile bedrijfs op dit moment voor t-mobile is duitsland en de vs meer belangrijk , ik denk ook voor apple meer netwerken geeft meer geld , dus als apple zijn niet blij kun ze het contract ook opzeggen bij onze t-mobile

  9. Als het waar is dat de oude 3G 8gb vervangen wordt door een 3GS 8gb gaat dit verhaal niet op lijkt mij. Dan wordt de productie van de 3G namelijk gestopt.

  10. @Thumper_uk: Vraag me wel af wat er gaat gebeuren als T-mobile NL zich in de uitverkoop gaat doen. Want KPN & Vodafone zullen T-mobile NL niet zomaar over mogen nemen vanwege de machtspositie die ze dan krijgen.

    Dit was al bijna een probleem geweest bij de overname van Orange door T-mobile. Het kan een nieuw dochterbedrijf worden van een van beide, maar de deal met Apple zal dan vermoedelijk gewoon doorlopen.

    Laten we maar gewoon afwachten, want 10x meer klanten in Engeland wil niet zeggen dat T-mobile UK winstgevender is natuurlijk.

  11. Haha, wat een onzin. Bedrijfstechnisch gezien gaat het prima met T-Mobile. Qua klantenaantal boven Vodafone en ze hebben alle legale iPhone-gebruikers.

    Pure onzin dat het in de uitverkoop zou gaan. Ik denk nog eerder dat Vodafone zich ooit terugtrekt.

  12. Je blijft je natuurlijk afvragen hoeveel iphones Apple had kunnen verkopen als zij met alle operators in zee waren gegaan. Ik denk dat ze de vraag bijna of misschien wel helemaal niet hadden aangkund.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.