Reacties voor: O2 wil iPhone-abonnement met videobellen aanbieden

De Britse operator O2 heeft een nieuwe tarievenlijst uitgebracht, waarin de mogelijkheid van videobellen als een van de sleutelfuncties wordt genoemd. Onwetendheid of per ongeluk alvast toegevoegd?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Price same as voicecalls , nou dat zou heel relaxed wezen .

  2. Klaarblijkelijk hebben ze in de UK een stabieler en geavanceerder datanetwerk dan T-mobile hier heeft.

  3. Wat heb je eraan???
    Ik had het op m’n Sony Ericson k850i en heb het wel geteld 1!!!! x gebruikt!!!!
    Leuke gadget maar je heb er nix an!!!

  4. Ik zou het niet eens willen.
    En ik ben er ook vrij zeker van dat er geen camera in de iPad zal zitten en er niet snel een vooraan zal komen op de iPhone ook niet…

  5. Let maar op, als LTE de standaard wordt, is videobellen ook standaard.

  6. Tja, T-Mobile vermeld de kosten van videobellen ook al sinds het begin op de iPhone tarieven lijst, dat zegt natuurlijk ook helemaal niks.

    Ze zullen dat natuurlijk ook wel moeten want de sim is niet aan je iPhone gekoppeld. Als je de sim in een ander toestel doet kan je lekker gaan videobellen met je iPhone abonnement en dus zullen ze ook de kosten moeten melden.

  7. Mja, ik hoef de meeste mensen in mijn telefoonboek ook niet te zien.

  8. Videobellen is leuk, het enige nadeel is dat je de telefoon voor je hoofd moet houden, en dus de speakerphone of een oortje moet gebruiken. Iedereen die in je buurt staat luistert dan mee. En dat is een probleem waar geen oplossing voor is…

  9. @Bramzo
    “vrij zeker” Dit is gebasseerd op welke feiten? Of is dit wat je zelf denkt?

  10. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Let maar op, als LTE de standaard wordt, is videobellen ook standaard.

    Ik wacht nieuwsgierig af tot die dag eindelijk aanbreekt!!

  11. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Let maar op, als LTE de standaard wordt, is videobellen ook standaard.

    Videobellen is de meest klunzige manier van communiceren die er is, volgens mij. Net als MMS ga ik dit nooit gebruiken.

  12. Het punt is dat video bellen al zo oud is maar nog nooit echt iets van geworden is. Toen ik in England woonde, 6 jaar geleden, kwam net het netwerk 3 uit. Met enorme telefoons waarmee je kon video bellen. Het probleem wat iedereen beschrijft over je telefoon stationaire houden is helemaal niet aan de orde. Je kon prima lopend bellen terwijl je aan het video bellen was. Het probleem was dat niet overal 3g netwerk was en het nog best duur was. 3 was wel makkelijk de goedkoopste van alles. En je kon ook een extra voetbal abonnement er bij nemen om vervolgens live voetbal te kunnen kijken. Je kreeg iets van 100 tot 300 video minuten. Dat was toch aardig. Maar als het eenmaal op was dan deed je het ook niet meer. Ik denk dat er niks mis met video bellen is mits er overal 3g is. En dat is zelfs in dit kleine platte landje niet eens zo en mits het dezelfde belminuten zijn als voice calls.

  13. Ik snap niet dat iedereen zit te zeiken dat het nergens handig voor is en dat er geen behoefte aan deze feature is. Waarom bestaan er dan applicaties al skype en msn?

  14. @ Germen: Omdat er wel behoefte is aan videoconferencing op de computer thuis of op kantoor, maar niet aan videoconferencing onderweg op je telefoon.

  15. T-mobile heeft ook gewoon de prijzen voor videobellen op de iphone prijslijst staan, en ook al vanaf het begin. dat is gewoon om te weten wat ze je moeten berekenen als je je sim in een andere telefoon dan de iphone stopt die wel kan video bellen. (of als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een duo sim en die in een andere telefoon met video mogelijkheid hebt zitten. Kortom dit zegt gewoon helemaal niks.

    uit de iphone prijslijst van t-mobile nl:
    Videotelefonie
    U betaalt
    U betaalt binnen Nederland per minuut € 0,50
    U betaalt naar servicenummers per minuut Tarief servicenummer + € 0,50
    Voor bellen met Videotelefonie betaalt u per seconde plus een starttarief van € 0,06 per gesprek.
    Videotelefonie is geen standaard iPhone functionaliteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.