Reacties voor: NYT: ‘Apple heeft geen plannen voor kleinere iPhone’

Volgens de Amerikaanse krant New York Times heeft Apple momenteel geen plannen voor een kleinere versie van de iPhone.
Michel Lusthof -

Reacties: 28 reacties

  1. Ik ga er ook vanuit dat er geen kleinere iPhone komt! Al die geruchten heb je ook niks aan gewoon afwachten! Misschien komt er wel een iPhone met ingebouwde espressoapparaat! ;P

  2. Ik ga nergens van uit, zie wel wat er verschijnt.

  3. Dat gerucht over mobileme gaat nu al jaren rond. Ondertussen is iDisk nog steeds moeilijk traag in Europa dus lijkt het me niet dat ze een toestroom van miljoenen nieuwe gebruikers aan zouden kunnen.

    Die kleine iPhone heb ik ook altijd ongeloofwaardig gevonden, een kleiner touchscreen werkt lang niet goed genoeg om te voldoen aan Apple standaarden.

  4. Kleinere iphone is ook te belachelijk voor worden, totaal niet logisch

  5. Hehe een verhaal dat ‘sense’ maakt ipv senseo….

  6. De geruchten zijn altijd spannend, alleen vaak gebaseerd op aannames. Iphone Nano & gratis MobileMe zijn al vaker langs gekomen.
    Eerst zien dan geloven 🙂

  7. dat hij goedkoper word juich ik van harte toe want eigelijk is 700 euro voor een toestel toch wel heel veel geld.

    maar mocht hij de helft goedkoper worden en rond de 350 euro kosten zal ik me nogmaals maar is door apple laten vangen maar is hij duurder dan zoeken we een leuk ander toestel

  8. Lijkt mij veel interessanter om te weten wanneer de IPad 2 uitkomt….

  9. @ronaldoo: Voor die prijs kun je fijn een tweedehandse iPhone 3GS kopen! Moet je nu doen, want als de 5 uitkomt zakt-ie langzamerhand in waarde hoor 😉

    Als de iPhone Nano wél uitkomt, wat zeker sinds afgelopen week helemaal niet onlogisch lijkt, dan zou Apple MILJOENEN klanten trekken. Windows Phone gaat dood door de 5, Android en RIM/BB Project krijgen dan gelazer met de iPhone Nano.

    Ook hebben ontwikkelaars geen probleem, als Apple de resoputie hetzelfde houdt en iOS 5 op dat ding draait.

    iPhone Nano zou de wereld veroveren..

  10. Zou wel betekenen dat er nog meer resoluties bijkomen voor Apps. Wordt een onmogelijke taak voor ontwikkelaars straks…

  11. Maar wanneer? Dat wil ik graag weten. Abonnement is in juli afgelopen, vandaar.

  12. Ik zou het een gemiste kans vinden van Apple om niet met een instapmodel te komen.

    Ik ben namelijk de mening toegedaan dat Nokia in combinatie met Phone 7 OS best aan de poten van Apple kan zagen, om nog maar te zwijgen over Android en de relatief goedkope hardware die “onderweg” is. Daarnaast is Apple in het segment tot € 300,- helemaal niet vertegenwoordigd.

    Al met al zou het mij niet verbazen als Apple wel degelijk met een aanzienlijk goedkoper instapmodel komt. Ben het wel eens met de meeste reacties die aangeven dat dit niet mag leiden tot een iPhone die enorm gestript is, vooral qua “expierence”
    Wouter.

  13. Origineel geplaatst door Willem
    Zou wel betekenen dat er nog meer resoluties bijkomen voor Apps. Wordt een onmogelijke taak voor ontwikkelaars straks…

    op alle andere systemen kunnen ze het toch wèl…?

    en over dat ‘apple standaarden’
    als je denkt dat ze zich ‘standaarden’ stellen zal het snel klaar zijn… de wereld veranderd, en dat heeft apple maar al te goed door (hopelijk), dus er zijn geen ‘standaarden’

  14. Ik las in de Guardian dat Mercedes met een mini Maybach komt en dat Bugatti met een Golf-achtige versie van de Veyron bezig is. De Tech & Gadget katerns zijn schijnbaar moeilijk te vullen met ander nieuws dan Android en Microkia ontwikkelingen. Ik wacht rustig af tot Apple officieel zijn nieuwe iphone(s) en/of ipad(s) aan de wereld toont.
    Overigens was ik in de veronderstelling dat het minitiaturen van producten duurder is dan andersom.

  15. Misschien bedoeld men kleiner in software en niet in hardware (formaat).
    De iPhone 8Gig wellicht.

  16. Als het instap model kleiner wordt, dan wordt het voor mij in elk geval een uitstapmodel.

    Wordt een dagje ouder dus de letters worden steeds kleiner , hahaha. Dus met een klein scherm ga ik waarschijnlijk echt problemen krijgen en een ipad aan m’n oor lijkt me ook weer een beetje too much.

  17. Ik wacht nog steeds op een beam me up feature…

  18. Origineel geplaatst door ronaldoo
    dat hij goedkoper word juich ik van harte toe want eigelijk is 700 euro voor een toestel toch wel heel veel geld.maar mocht hij de helft goedkoper worden en rond de 350 kosten zal ik me nogmaals maar is door apple laten vangen maar is hij duurder dan zoeken we een leuk ander toestel

    ga dan maar alvast eens rondkijken naar een ander mooi toestel want een iPhone voor 350 euro… dat zal een tweedehandsje worden.
    En “door Apple laten vangen”… Dus jij vind dat Apple jou bedriegt,of zo…
    Even overlopen dan,shall we?!
    Ik zal van start gaan met toe te geven dat er een fiks prijskaartje hangt aan de iPhone,wat voor andere Apple producten niet anders is maar men krijgt wel waar voor z’n geld.
    Als iemand dag in dag uit met z’n PC worstelt is dat niet meer dan normaal,het is tenslotte een computer,heh.(NOT!!!)
    Laat dat nu net de reden zijn waarom ik de mijne op de vuilbak gooide en na lang aarzelen (ook vanwege de prijs) een MacBook aanschafte. Sindsdien NO MORE TROUBLE! Geen “dit programma reageert niet meer en wordt nu afgesloten” of”wilt U een rapport verzenden naar Microsoft” ,nee…alles doet gewoon wat het moet doen, waar ik dus voor betaald heb! Mijn snertrouter ging de raam uit en werd vervangen door een timecapsule. Sindsdien…geen netwerkonderbrekingen,NOOIT! Zo kan ik nog even doorgaan maar mits we off topic zitten zal ik het beknopt trachten te houden 🙂
    Ik ben geen fanboy… gewoon iemand die het moe was om geld te geven (want “goedkoper” is niet “gratis”) aan dingen die meer niet werken dan wel!
    ZO, nu terug naar de iPhone (sorry,nog even off topic :-D)
    Dus jij vind dat de iPhone te duur is… en wat dan gezegd over een van die andere “mooie modelletjes”?
    De volgende super-iPhonekillin’ smartphone van welk ander merk dan ook is eveneens bij release rond de 500euro,het enige verschil is dan dat deze amper twee maanden later naar je hoofd zal worden gegooid voor een prikje want dan zit het volgende model al in de lader. Mijn beste,DAT vind ik dan net diefstal!
    En laat ons eerlijk zijn,de IPhone is een mooi stukje hardware en je voelt gewoon dat er kwaliteit in je hand ligt. Al eens een Galaxy vastgehouden? Speelgoed…

    Dan nu eindelijk terug on-topic: Laat het nu eens duidelijk zijn… De iPhone blijft gewoon de iPhone.
    Apple is tevreden over z’n succes en dagelijks komen er nieuwe overtuigde zielen bij.
    Apple doet nooit aan de “OFF THE RACK” markt en zie dus niet in waarom ze plots een iPhone zouden gaan produceren voor de modale gierigaard of minderbedeelde.
    Want dat zou de enige reden zijn die zinnig is.

  19. Origineel geplaatst door Machanski
    Maar wanneer? Dat wil ik graag weten. Abonnement is in juli afgelopen, vandaar.

    Je kan ‘m nu bestellen op de apple site,kijk maar lol

  20. Jongens, hou nu toch gewoon eens op met geruchten, dat is echt zo speculatief. Kan iedereen verzinnen en leidt tot niets.

    Breng liever gewoon nieuws in plaats van gebakken lucht. Dat is zo makkelijk.

  21. Hopelijk wordt de iPhone niet bizar goedkoper, lopen alle Jan Modalen straks naar hun KIA met een iPhone.

  22. @Kevin: wat een onzin praat je toch weer! Je hebt wat ervaringen denkt gelijk dat Apple alles is. Ik heb 3 jaar een Toshiba en die is nog nooit vast gelopen en had 2 HTC’s waar ik van genoten heb vanwege de vrijheid en stabiliteit met backup.

    Als Apple nu echt niet wat verandert aan de iPhone dan is de Desire HD of een vergelijkbare met lekker groot scherm de volgende PDA. Ik ben benieuwd of ze van hun ‘collega’s’ in hun omgeving geleerd hebben en naar het volk luistert.
    Mobile Me had allang een gratis service moeten zijn schaam je!

  23. @Arthur Alexander Hofman-Klünder:
    En wat is het nadeel van letterlijk iedereen via databundel/wi-fi bellen en mms’en?

    Een iPhone Nano die goedkoper is, waarmee je elkaar alsnog gratis kunt bellen of mms’en, is IMO dé perfecte strategische of zelfs non-strategische zet..

  24. Als het maar geen toetsenbord heeft als blackberry vind ik het al goed.

  25. @Mook: we gaan gewoon voor de 5 in Juli / Aug 🙂

  26. ik heb hier meer vertrouwen in, klinkt voor mij ook gewoon veel logischer.

  27. Weten jullie of de iphone in maart goedkoper of duurder word?
    Ik mag vanaf zaterdag mijn abbonement verlengen maar misschien wacht ik nog een paar dagen.
    In Januari zou ik namelijk 30 euro goedkoper uit zijn geweest als februari.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.