Reacties voor: NY Times: ‘Apple werkt aan gebogen iPod voor om je pols’

De New York Times schrijft dat Apple op het moment meerdere draagbare apparaten bekijkt en test, waaronder een iPod met gebogen glas die wordt bestuurt met Siri.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Nice
    Soort van pratend horloge die muziek speelt

  2. Binnenkort een pols-TV?

  3. en men breitling afdoen? no way!

  4. Ter vervanging van mijn nano met Lunatik 🙂

  5. Er is ook al iemand bezig om van de nano een horloge te maken.
    En te zien aan wat die gast heeft binnengehaald is er zat vraag naar.
    Het filmpje laat goed zien hoe het er uitziet.

  6. Mmm, klinkt leuk maar waarom klinkt het alsof Apple de eerste is die gebogen glas maakt? Die technologie zit ook al in m’n …theeglas.

  7. serieus… wat een joke, siri moet verbonden zijn om te werken, gaat er 3G op een ipod komen voor om mijn pols, denk het niet.

  8. @coldshiver: Je vergeet hierbij, dat het alleen om de technologie gaat waar siri gebruik van maakt. Er zullen waarschijnlijk bepaalde functies geprogrammeerd worden in de nano. Zoals pauze, verder (in zinnen uiteraard). Hierdoor is dus geen 3G nodig (:

  9. En dan nu even voorstellen hoe belachelijk die foto eruit zou zien als er een koptelefoon aangesloten was.
    Leuk als horloge, waardeloos als iPod.
    En het is toch echt een iPod.

  10. Origineel geplaatst door Alfred J. Kwakkie.
    En dan nu even voorstellen hoe belachelijk die foto eruit zou zien als er een koptelefoon aangesloten was. Leuk als horloge, waardeloos als iPod. En het is toch echt een iPod.

    Valt best mee. een vriendin van mij gebruikt haar Nano op die manier, en opzich ziet het er prima uit. het kabeltje loopt gewoon gladjes haar mouw in.

    @JD: Er is een verschil tussen gebogen glas en buigbaar glas 😉 Niet iedereen heeft een even dikke pols, dus moet het ding van buigbaar glas zijn, ipv gewoon simpelweg in 1 vorm gebogen. Ook zie je nog neit vaak dat tv’s gebogen zijn… omdat het glas wel te buigen is, maar de pixels op een scherm er dan nog in krijgen is een ander verhaal…

  11. @Alfred J Kwakkie: Hoezo kabeltjes? Het iPod horloge maakt natuurlijk gebruik van draadloze technologie voor de koptelefoon. En Siri zou kunnen werken via een wifi verbinding (gepaired aan je iPhone)

  12. @Rogier Colijn: buigbaar klinkt al spannender, letterlijk en figuurlijk, want wat buigen kan, kan ook barsten. Ik zie de Aribische zomer al gewonnen worden door demonstranten die de politie neersteken met ipod dolken. :s. maar in de tekst staat alleen gebogen als in solide, als in het nieuwe Apple gebouw dat helemaal rond is en dus gebogen glas heeft (en niet buigbaar neem ik aan. Anders wordt het zo’n zwiebergebouw, waar je zeker niet tegen ramen aan moet leunen) misschien dat het heel beperkt buigbaar is en in de fabriek z’n uiteindelijke vorm krijgt in het productieproces?

  13. @JD:
    Je vergeet dat het waarschijnlijk ook nog als touchscreen moet functioneren denk ik 😉

  14. Weet je, ik snap 1 ding niet. Apple wilt zogenaamd de wereld opschudden met nieuwe dingen, maar ze komen er niet mee en zelfs na voorspellingen blijft het uit. De geweldige ideeën lijken zelfs de concurrenten door het ene oor in en het andere oor uit te gaan! Niemand merkt die geniale dingen op! Anders ging jij dat snel ontwikkelen voor Apple of een ander het deed.

    Te domme leiding of zo?

    Origineel geplaatst door Mat078
    @Alfred J Kwakkie: Hoezo kabeltjes? Het iPod horloge maakt natuurlijk gebruik van draadloze technologie voor de koptelefoon. En Siri zou kunnen werken via een wifi verbinding (gepaired aan je iPhone)

    Sinds wanneer heeft de iPod Nano dan Bluetooth? En waarom zou deze buigbare iPod dat wel hebben?

  15. “Gebruikers kunnen met behulp van Siri de menu’s van deze nieuwe iPod bedienen.”

    Echt leuk.. Zijn jullie ook zo benieuwd wanneer je iets kunt met Siri?

    http://gizmo.do/sclNVl

    😉

  16. Voorlopig ben ik super blij met m’n LunaTik voor de iPod nano 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.