Reacties voor: NVWA en bol.com gaan verboden artikelen weren uit webshop

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en bol.com gaan samenwerken om verboden artikelen te weren van de digitale marktplaats. Het gaat om artikelen die niet voldoen aan de wet. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om ondeugdelijke kabels.

Reacties: 6 reacties

  1. Mooi idee maar met 20.000 aanbieders die laten we eens zeggen ca 200 artikelen aanbieden met telkens andere ean codes lijkt mij in initiatief gedoemd te mislukken.

  2. En AliExpress ?

  3. En dan gaat iedereen naar AliExpress, schiet lekker op…

  4. @Toine: Schiet zeker op. Op AliExpress weet je dat je rotzooi koopt, terwijl je er bij bol vanuit gaat dat je goede kwaliteit producten koopt. Als je er dan toch nog voor kiest om goedkope, slechte producten in China te kopen, is het je eigen schuld.

  5. Origineel geplaatst door Toine
    En dan gaat iedereen naar AliExpress, schiet lekker op…

    Dat soort mensen is toch niet te redden

  6. Origineel geplaatst door Daan
    @Toine: Schiet zeker op. Op AliExpress weet je dat je rotzooi koopt, terwijl je er bij bol vanuit gaat dat je goede kwaliteit producten koopt. Als je er dan toch nog voor kiest om goedkope, slechte producten in China te kopen, is het je eigen schuld.

    Geloof me dat bol.com ook kwalitatief mindere producten verkoopt. En vaak ook duurder dan in winkel of andere webshops. Tegenwoordig kun je nergens meer vanuit gaan. Kwantiteit boven kwaliteit bij meeste bedrijven tegenwoordig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.