Reacties voor: Nvidia CEO: Android-tablets worden ‘magisch’

Als het aan de CEO van grafischechipfabrikant Nvidia ligt worden de Android-tablets 'magisch'. Ondertussen komen ook andere concurrenten van Apple met hun plannen voor tablets.
Lees het complete artikel → Nvidia CEO: Android-tablets worden ‘magisch’
Michel Lusthof -

Reacties: 21 reacties

  1. android en verrassen? haha laat me niet lachen. stelletje stumperts creëren alleen kopieën van apple producten. ze hebben nog nooit wat zelf kunnen maken (naast swype waar ik het nut niet van in zie).

    Apple blijft ze altijd een stap voor en de rest volgt en kopieert een eind weg. meestal weinig innovatief en veel gebrek aan originaliteit.

    uiteraard zal de volgende generatie android tablets er beter uit komen te zien maar denken ze nou daar bij gogelen bassie en adriaan dat apple ook stil blijft zitten haha. NOT ze krijgen weer een smack in the face als er weer een nieuwe tablet van apple uit komt. zo gaat dat nu eenmaal.

    ik zou zeggen Google en meneer CEO van Nvidia ga eens langs hans anders en koop een nieuwe bril. wellicht zie je de toekomst dan wat minder rooskleurig als je wat scherper kunt zien.

    Apple nr. 1

  2. @hans anders:

    TRUE!

    het meeste is een kopie van apple indd

    Apple nr.1

  3. Uhm! Proest uhge

  4. Het is magish dat ie er nog niet is.

  5. Hey Hans ,je mag hier geen reclame maken anders.

  6. Prima die concurentie, daagt Apple uit om een nog beter product af te leveren.

  7. eerst zien dan geloven

  8. Wat ik me afvraag is of Android als OS daadwerkelijk de ‘full experience’ geeft of alleen ogenschijnlijk als iOS werkt.

  9. Ben erg benieuwd. Hoop op een goed alternatief voor de iPad.

    Dus een apparaat met direct :
    Multitasking
    Uitbreidbaar geheugen
    Camera

    Hier heeft Apple wat steekjes laten vallen.

    (ben overigens in het bezit van een iPad en een Android telefoon en weet beide operating systemen goed te waarderen)

  10. Origineel geplaatst door michael
    Ben erg benieuwd. Hoop op een goed alternatief voor de iPad.Dus een apparaat met direct :
    Multitasking
    Uitbreidbaar geheugen
    CameraHier heeft Apple wat steekjes laten vallen. (ben overigens in het bezit van een iPad en een Android telefoon en weet beide operating systemen goed te waarderen)

    ik heb ook een android gsm en een ipad. Ik blijf de iPad iets fantastisch vinden, als je niet naar de beperkingen kijkt. Maar ik ben het gewoon van android dat je er zo goed als alles mee kan doen, bij een gsm is dat wel meer van toepassing want die heb je constant bij. Maar iOS is zo’n beperkend OS dat je er echt onnozel van wordt.

    Ik heb nu een iPad omdat er geen beter alternatief is. Het is dus niet omdat de ipad ZO goed is, maar wel omdat de concurrentie degoutant slecht is. En ik moet het nog zien, die android-tablets. Want als ik de galaxy tab zie, belooft het niet veel goeds. Al draait die nog op 2.x, terwijl de 3.0 een echt OS voor tablets beloofd te worden.

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Prima die concurentie, daagt Apple uit om een nog beter product af te leveren.

    Helemaal enns.
    Zo bijft Apple scherp.

  12. Ach gelukkig zijn er zijn nog mensen (uitgezonderd fanboy Hansje) die concurentie wel gezond vind. Kom maar op met die tablets. Kunnen we ze vergelijken met de iPad en DAARNA met een oordeel komen 😉

  13. Gewéldig nóg een magisch tablet, net als de iPad. Pure klasse!
    Alleen moeten we uitkijken met die uitspraken, voor je het weet is alles magisch en dat wordt dan weer gewoon.
    We kunnen hem straks ook gewoon “keigaaf”, met záchte g, noemen……

  14. Ik vind de iPad zeker niet beperkt. Apple durft gewoon troep uit te bannen. Zo stopte Apple bijvoorbeeld heel gedurfd met de diskette jaren voordat de pc wereld dit deed. De MacBook air van enige tijd geleden had geen cd of dvd drive en blueray is ook niet te vinden op een mac. Zo is ook flash een “bag of hurt” en daar ben ik het helemaal mee eens. Flash is zwaar voor de processor en de systeem performance. Dus snel weg met flash. Dat is geen gebrek maar een statement. Zonder flash een veel soepelere html5 en een langere accuduur en geen performance verlies.
    Apple durft tenminste zijn nek uit te steken en vooruit te denken.

  15. @Petje:

    Volledig eens met je, zeker op het vlak van flash. Ik mis dit gewoon niet. Meer en meer sites beginnen met html5. Zoals YouTube en een zeer belangrijke site in de wereld van fotografie smugmug is er ook volop mee bezig. Als ik daar mijn foto’s upload via de html5 uploadere hoor ik mijn Mac niet draaien. Deed ik dat vroegere via de flash uploadere dan hoorde ik mijn Mac koelen en werd hij sloom.

    Dus ja Apple is gewoon vooruit op zijn tijd. Maar extra concurentie kan natuurlijk nooit kwaad maar of ze de iPad kunnen kloppen? Ik weet het niet….

  16. Het punt waarop Android tablets m.i. al de mist ingaan voordat ze goed en wel op de markt zijn is de versnippering in resoluties waardoor men gedwongen is om met eigen appstores te komen. Dit is onoverzichtelijk voor gebruikers en ontwikkelaars zodat ze het op dit punt altijd zullen verliezen van Apple. Als naast steeds meer bedrijven ook de massa doorkrijgt dat je de meeste toepassingen hebt met de iPad, rommel buiten de deur blijft en alles gewoon werkt en blijft werken zoals het hoort dan zullen alle Android tablet makers Apple,s iPad zeker niet gaan killen. Ik denk eerder dat ze elkaar op prijs zullen wegconcurreren omdat de Android tablets te weinig onderscheidend vermogen hebben.

  17. Dat Apple zijn tijd ver vooruit is, is duidelijk. Schafte Apple eerst de floppy drive af, doen ze dat nu met USB. Wie gebruikt er vandaag nu nog USB?

    En Hans Anders, ga jij ook gewoon eens bij jezelf langs om een neutrale bril te halen. Ben blij met Android, zonder Android was Apple niet waar het nu is met de iPhone. En ook met de tablets wordt Apple scherp gehouden. En wie weet, misschien heb jij straks op je iPhone of iPad ook widgets zoals bij Android gewoon kan zonder dat het instabiel wordt.

    Versnippering heb je bij Apple ook, komt regelmatig voor dat ik apps niet uit de appstore kan halen omdat ik niet de nieuwste firmware heb.

  18. Ik krijg altijd een glimlach op mijn gezicht van reacties als die van Hans Anders. Mensen met oogkleppen op die een concurrerend product niet kennen en toch harde oordelen vellen (die ook nog eens vaak zijn gebaseerd op onjuistheden). 

    Ook ik ben een trotse eigenaar van een iPad én een Android telefoon. Als poweruser vind ik de mogelijkheden van iOS echt heel beperkt. Als je beide besturingssystemen  uitvoerig gebruikt kan je daar niet omheen. Daarentegen doet de iPad de dingen die die wel kan gewoonweg erg goed (beter dan Android). Voor bijvoorbeeld surfen grijp ik sneller mijn iPad.

    Het probleem van Apple is dat ze geobsedeerd zijn door performance en beveiliging en ik denk dat dit ze op de lange termijn gaat opbreken. Klopt, Android vertoont wel eens een ‘glitch’ wanneer je veel programma’s hebt draaien, maar daarvoor heb je wel volledige vrijheid (eigen keyboards, homescreens, widgets, synchronisatie API, bestanden downloaden (!), enz., enz.).    

    Momenteel is er inderdaad nog geen waardig Android alternatief voor de iPad, maar ik ben ervan overtuigd dat ‘ie er met Android 3.0 wel gaat komen. Voor mensen die niet veel van een tablet verlangen en moet werken ‘as is’ blijft de iPad de beste keus. 

  19. Ik heb het gevoel dat ergens begin 2010 er een tablet uitkomt die eindelijk kan concurreren met de huidige iPad. Maar dan komt Apple met de iPad 2 en dat word een killer.

    I feel it 🙂

  20. Ik ben er eigenlijk wel over uit hoe het precies zit in tablet land. De echte magische tablet is een iPad met daarop een versie van Paralles of VM! kun je er ook Zinloos XP of 7 op draaien en uiteraard WP7, Andriod weetikveel etc. etc. etc.

    Nee nu even zonder dollen, ik juich het toe dat er zoveel aan ontwikkeling van nieuwe tablets op stapel staat. Apple heeft, met de iPad, voor mij eens te meer bewezen dat ze heel goed weet waar behoefte aan is. Of een iPad (of ander i product iets voor je is als gebruiker zal altijd wel een zaak van persoonlijke voorkeur blijven. Ondertussen ben ik in een periode van ongeveer een jaar helemaal om naar Apple d.w.z. ik heb met mijn recente aankoop van een iMac ook het laatste WM bolwerk verbannen maar ik draai dus wel mooi Paralles omdat ik er ook niet helemaal zonder kan. En zodra er weer een echt noemenswaardig tablet product op de markt komt zal ik het vast wel gaan proberen. Maar tot dusver is er nog niets wat zich kan meten met de iPad. Dit baseer ik op mijn persoonlijke voorkeur. Ik kijk naar hoe ik de iPad gebruik binnen mijn dagelijkse bezig heden en dan kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat er nog geen beter, of vergelijkbaar alternatief op de markt is.

    Groet,

    Bert

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.