Reacties voor: Nuttige tips van iPhoneclub-bezoekers: Just Hit.It, Devicescape tijdelijk gratis, iTunes radio in MSN

Drie tips van iPhoneclub-bezoekers: Bram heeft ontdekt dat internetradio in Messenger zichtbaar wordt, Dennis zag dat de applicatie Devicescape gratis is en Joery ontdekte de website justhit.it.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. volgens mij is ie niet gratis hoor. 4 euro hier.

  2. Same here! spijtig genoeg niet gratis .

  3. bij mij stond internetradio anders altijd in msn ..

  4. ik wou devicescape downloaden er staat dat devicescape 3.99 is volgensmij is er verkeerde info doorgegeven aan iphoneclub…

  5. Helaas, niet gratis maar klinkt wel handig. Iemand ervaring met de app?

  6. Bij mij staat $4,99

  7. same here…

  8. Zou wel ideaal zijn als ie gratis was..
    Tis nu simpelweg teveel werk om elke keer je gegevens in te voeren bij een hotspot.. tegen de tijd dat je klaar bent heb je je hamburgertje alweer op 😉

  9. kan het zijn dat er gewoon 3.99 staat en dat ze niks van de bankrekening afschrijven
    iemand al geprobeerd?

  10. Vast niet.. er staat dan vrijwel altijd gratis 🙂

  11. justhit.it lijkt nog maar weinig websites te ondersteuen, maar leuk concept; kijk er volgende week nog keer op

  12. @Bram: Dit werkte al in iTunes 7 onder Mac OS X.

  13. Devicescape is wel degelijk gratis geweest, gisteren nog bij een aantal collega’s erop gezet. Er heeft niet op de site gestaan hoe lang het gratis zou zijn, helaas. Ik ben de app tegengekomen op appshopper.com bij de aanbiedingen. Gewoon in de gaten houden de komende tijd, denk ik..
    Jammer dat het nu te laat is voor degenen die het nog wouden hebben.

  14. Nog een handige tip van een bezoeker: Dennis meldt dat de applicatie Devicescape (ook bekend als Easy Wi-Fi) tijdelijk gratis is.

    Dit wordt niet nagekeken? Heb ik nog een tip, als je op iTunes zoekt naar deBlock kan je je 3G unlocken. Je moet alleen voor ‘t unlocken van je simkaart de app laden. Zonder jailbreak!
    (Ben benieuwt :D)

  15. ps. Verder supervette website dit!

  16. inderdaad niet gratis.

  17. Van Appshopper.com/prices (kijk zelf maar)

    Easy Wi-Fi
    Last changed: 2 hours ago
    Als je er op klikt kun je de geschiedenis zien, en dan zie je dat hij echt gratis was…

  18. Of nog beter, hier de geschiedenis:

    Oct 17 Free -> $4.99
    Oct 14 $1.99 -> Free
    Sep 29 New App: $1.99, v2.0.56

  19. Ik heb Windows. 🙁

  20. We hebben tot een uur voordat het nieuwtje werd gepubliceerd nog gecontroleerd of het gratis was en dat bleek toen nog het geval. Helaas is dat bij al die aanbiedingen het risico: er staat meestal niet bij tot hoe lang de aanbieding duurt en soms is het maar 24 uur. Vandaar dat we ook meermaals naar AppShopper hebben verwezen: er zijn dagelijks zoveel applicaties in de aanbieding dat we daar onmogelijk allemaal verslag van kunnen doen zodat je eigenlijk beter zelf in de gaten kunt houden of jouw favoriete app wordt afgeprijsd. Jammer dan, hij komt nog wel een keertje in de aanbieding.

  21. Handig in AppShopper is “free” en “PriceChanges” selecteren. Dan filter je alle betalende apps die op dat moment gratis zijn.

  22. Origineel geplaatst door AmbiorixHandig in AppShopper is “free” en “PriceChanges” selecteren. Dan filter je alle betalende apps die op dat moment gratis zijn.

    Moest natuurlijk zijn:
    …”filter je ook de betalende apps die op dat moment gratis zijn”

  23. Jammer Iphoneclub, niks gratis. Kommen jullie ook nog met een overzich van leuke applicatie’s? de laastse tijd valt me de info. wat tegen, ik hoef niet al dat gezeik over t-mobile te horen en over andere telefoons. Richt je gewoon alleen op het gebruik van de iphone.

  24. Nou nou nou, rustig maar..

  25. Max, een tikkie minder mag wel!

  26. Devicescape lijkt me handig, maar absoluut geen 4 euro waard.

  27. jammer hope dat hij nog een keer gratis wordt

  28. @max, doe niet zo achterlijk en leer Nederlands typen!

  29. Ik mis nog een applicatie die de AppStore in de gaten houd om aanbiedingen, zoals applicaties die eerder betaald waren en dan (tijdelijk) gratis.

  30. Ook een gratis applicatie die (ik) erg handig vind is Conversions, eigenlijk een gratis versie van converter en net zo goed vind ik.

  31. Origineel geplaatst door Andre
    justhit.it lijkt nog maar weinig websites te ondersteuen, maar leuk concept; kijk er volgende week nog keer op

    Volgens mij staan er inmiddels al veel meer sites bij..

  32. @Max, je kunt ook gewoon je mond houden en al die info zelf bij elkaar verzamelen en begin zelf ff een site..wijsneus. En praat voor jezelf man, anderen willen info wel horen die jij misschien niet wil horen..
    Zou liever andere dingen tegen je willen zeggen, zo respectloos ben je nl. Maar er zullen misschien ook kinderen meelezen dus laat ik het achterwege..tjongejonge, zal jij ff bepalen wat ze hier moeten plaatsen…tsss

  33. @Max:
    Tegen een site (dus ook de groep mensen die erachter zit) die jou gratis nieuwsberichten aanbieden, informatie handleidingen en mogelijkheid om vragen te stellen geeft, zeiken? Heb je geen manieren ofzo? Misschien zou je lekker zelf even op onderzoek moeten uitgaan als je alles wilt weten van en over de iphone. Leer is wat manieren man.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.