Reacties voor: Nutteloze Facebook-contactpersonen niet langer in adresboek iOS 6

Facebook synchroniseert niet langer nutteloze contactpersonen met het adresboek van iOS 6. Dit heeft een Facebook-woordvoerder gemeld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Top! Niemand zit te wachten op die adresboekvervuiling.

  2. Ik zat sowieso niet te wachten op Facebook vervuiling op mijn iPhone.

  3. Bij mij staat het er gewoon tussen hoor met 6.1.3

  4. Ik dacht mooi. Maar schijnbaar is het nog niet voor alle accounts uitgerold. De komende tijd nog een aantal keren proberen dus…

  5. Top! Eindelijk is mijn adresboek weer overzichtelijk! (Zonder handmatig alle nutteloze contacten te verwijderen)

  6. Niet top! Ik vindt het juist vervelend dat ze weg zijn. Daarnaast worden m’n bestaande contacten ook lang niet altijd meer bijgewerkt. Ik dacht eerst nog dat het een bug was…

  7. Idem hier! Ben blij dat ze nuttoze contacten weg doen, maar in wil zelf nog kunnen kiezen welke contacten ik koppel tussen mijn adresboek en Facebook. Nu zijn al bijna al mijn contacten losgekoppeld, en kan ik ze niet meer terugkoppelen.
    Vond het net fijn dat hun profielfoto’s werden overgebracht naar contactfoto’s. Nu wordt dat voor iedereen die het @facebook.com-adres hebben niet meer gedaan, aangezien ik ze niet meer kan vinden

  8. Vind ik leuk 🙂

  9. Origineel geplaatst door kristof
    Idem hier! Ben blij dat ze nuttoze contacten weg doen, maar in wil zelf nog kunnen kiezen welke contacten ik koppel tussen mijn adresboek en Facebook. Nu zijn al bijna al mijn contacten losgekoppeld, en kan ik ze niet meer terugkoppelen.
    Vond het net fijn dat hun profielfoto’s werden overgebracht naar contactfoto’s. Nu wordt dat voor iedereen die het @facebook.com-adres hebben niet meer gedaan, aangezien ik ze niet meer kan vinden

    Volmondig mee eens, ben alle foto’s bij contacten kwijt! Vind ik NIET leuk

  10. Ik vind het jammer dat het zo is. Dat de echt nutteloze verwijderd waren, geen probleem, maar de personen waarvan ik hun nummer en hun facebook heb vind ik jammer dat die er nu niet meer opstaan. Zo zag ik hun profielfoto bij contacten staan. Er staat dat je dit handmatig kan terugzetten. Weet iemand hoe?

  11. Ik zie ook maar 59 facebook contacten in mn Iphone staan, terwijl ik er veel meer heb, en ik kan ook niet handmatig koppelen, zodat ik weer de foto bij het nummer heb. Heeft iemand een idee hoe dat te moeten doen?

  12. Vandaag 23 juni staan de nutteloze contacten nog steeds in mijn ical bestand..!?

  13. Ik heb op mijn ipad een mailaccount geïnstalleerd. Die contacten daarvan stonden bij mijn contactenapp. Opeens staan deze er niet meer en mijn facebookvrienden staan nu in mijn contactenapp… Ik kan dus geen emails meer sturen want de contactpersonen van mijn mail staan niet meer op de ipad. Help?

  14. Ik denk dat ik ook met de gevolgen hiervan te maken heb? Mijn contactpersoonfotos stasn ineens bij iemand anders zie bv broer op foto als man belt… Hoe krijg ik dit goed??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.