Reacties voor: NULive voor iPhone verschenen: speel zelf live-verslaggever

NULive is een app waarmee je live streaming beelden naar de redactie van NU.nl kunt sturen. Handig bij een brandje, opstootje of ander lokaal ongemak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Leuk idee. Hij vroeg trouwens niet om locatie… Ben wel bang dat het een wedstrijdje wie is de eerste wordt en het ook wel veel data kost.

  2. Bewaar ons, mensen die nog niet in staat zijn één fatsoenlijke foto te schieten gaan verslaggevertje spelen, met de nadruk op ‘spelen’. Live verslag doen en goed beeld maken is echt een vak, daar komen nu.nl en al die ‘verslaggevers’ nog wel achter…

  3. Ben benieuwd naar het data- en batterijverbruik.

  4. Laat Sanoma eerst maar eens een fatsoenlijke nu.nl app ontwikkelen, want ondanks herhaaldelijk installeren/de-installeren werkt de app all jaren niet op verschillende iDevices (IPad Air, iPhone 5, iPhone 6). Alleen op een iPad mini 2 heb ik de app draaiende. En ik ben niet de enige…

  5. Hopelijk is deze app wat beter verzorgd dan de oorspronkelijke buggy Nu.nl app. Ongelooflijk dat een inmiddels zo’n groot bedrijf zulke amateuristische app ontwikkelaars in dienst heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.