Reacties voor: Nuance zet er een punt achter: toetsenbord-app Swype stopt ermee

Het alternatieve Swype-toetsenbord is gestopt, het toetsenbord waarmee het vegen over knoppen populair werd. Nuance gaat zich meer richten op zakelijke gebruikers en stopt daarom met het Swype-toetsenbord voor gewone gebruikers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Neeeeeeeeee, m’n favoriete toetsenbord

  2. Jammer, gebruik het zelf ook. Wat zijn de alternatieven? Gboard is te veel Google….. Swiftkey ziet er wel interessant uit maar is van Microsoft. Je weet dat als iets gratis is, jij het verdienmodel bent. Dus waar verdient Microsoft met SwiftKey mee (ik denk niet je over te halen naar WindowsPhone want dat is op sterven na dood). Maar eens aankijken, voorlopig werkt het nog.

  3. Ik gebruik al jaren SwiftKey. Wat ik er vooral fijn aan vind is dat ik niet handmatig tussen Engels/Nederlands hoef te switchen aangezien ik vaak in beide talen typ.

  4. Swype is/was ook mijn favoriet en werkt natuurlijk nog steeds, al heeft ie sinds iOS11 net iets meer last van kleine ergernissen. Maar om nu elke getypt woord via Gboard naar Google door te sturen… Ik vertrouw die voor geen meter.

  5. Origineel geplaatst door Mark
    Swype is/was ook mijn favoriet en werkt natuurlijk nog steeds, al heeft ie sinds iOS11 net iets meer last van kleine ergernissen. Maar om nu elke getypt woord via Gboard naar Google door te sturen… Ik vertrouw die voor geen meter.

    Vind Gboard een fijn toetsenbord, werkt veel beter en stabieler dan Swype en ziet er meer uit als een Apple toetsenbord. Gewoon geen volledige toegang geven, dan kan er niks met Google gedeeld worden.

  6. Het fijne van Swype was/is dat het werkt(e) zonder Full Access (ook met meerdere talen).

    Welk 3rd party toetsenbord met “swipe” functionaliteit kan dat ook?

  7. Swiftkey werkt niet zonder ‘volledige toegang’, daar hebben ze wel een verhaal bij maar dat moet je dan wel geloven….

  8. Go keyboard ook, maar weet nog niet of ik m fijn vind. En GBoard maar dat is van google en daar ben ik pertinent op tegen

  9. Ooit Swype, toen heel lang Swiftkey en sinds een tijdje Gboard. Met swypen is hij veruit de beste. Ook spraakinvoer. Gebruik ik op mijn X en Samsung Note werktelefoon. Ik heb het idee dat sinds de overname van Swiftkey de ontwikkeling op een laag pitje staat.

    Tja dat gezeur over Google snap ik wel. Maar stop dan eerst maar eens met Facebook zou ik zeggen 😀

  10. Heb ook geen Facebook😉 heb wat op internet gezocht op alternatieve toetsenborden. Vind t eigenlijk niet normaal, maar volgens mij geeft 80% het toetsenbord volledige toegang! Snap niet dat mensen willen dat alles wat ze typen door derden te lezen is. Geen haar op m’n hoofd die daaraan denkt

  11. Het wordt zo hard tijd dat Apple met ondersteuning voor Nederlands QuickType komt. Dan kan ik us en nl op een toetsenbord gebruiken en kan SwiftKey aan de kant.
    Ik begrijp niet waar Apple op wacht.

    Helaas kan gboard ook geen multilingual aan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.