Reacties voor: Nuance: ‘iOS 7 vanaf 10 september beschikbaar’

Apple zal iOS 7 tijdens de onthulling van de nieuwe iPhones op 10 september beschikbaar stellen, aldus Nuance, leverancier van Siri's spraaktechnologie.
Lees het complete artikel β†’ Nuance: ‘iOS 7 vanaf 10 september beschikbaar’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Ik hoop toch dat er nog een tussentijdse beta komt waarin het leeglopen van de accu op de 4s wordt opgelost.
    Verder weinig problemen in ios7 meer..

  2. Misschien vandaag nog wel een beta (7) of de GM (voor dev’s, GA is schijnbaar voor iedereen). Vandaag (dinsdag) is het nog twee weken voor dinsdag 10 september. Wie weet. Ben ook wel benieuwd of er nog een beta voor OS X Mavericks komt, want die vertoont ook nog wel wat vreemde dingetjes.

  3. Mag toch zeker hopen dat er nog een beta komt en anders dat ze serieus zaken hebben aangepakt.

    Op de iPhone 5 heb ik nog vaak last van dat het toestel spontaan opnieuw opstart en apps (ook Apple native) crashen zoals muziek.

  4. Ik hoop bij iPhone 4 (Bij ios 7) wat beter en soepeler gaat worden. Ik heb veel klachten van iPhone 4 gebruikers gehoord.

  5. Ook op de iPhone 5 is iOS 7 beta 6 een battery killer. Tevens is Safari bijzonder traag.

  6. Wat ben ik toch blij dat ik een iphone gebruiker ben. Laat maar komen die 10 september.

  7. Maar ik draai nu iOS 7 beta 6. Ik verwacht nog 1 beta, en dan de GA. Maar als die GA dan uitkomt, kan je dan van beta naar de normale (iOS 7 GA) updaten via OTA?

  8. Origineel geplaatst door MauriceH
    Maar ik draai nu iOS 7 beta 6. Ik verwacht nog 1 beta, en dan de GA. Maar als die GA dan uitkomt, kan je dan van beta naar de normale (iOS 7 GA) updaten via OTA?

    Nee de GM wordt nooit OTA vrijgegeven. Deze dien je mbv iTunes te installeren

  9. Ik hoop Γ©cht dat er nog een Beta 7 komt. Ik heb vierentwintig (24) bug reports ingediend, negen (9) staan er nog open. Die open bug reports zijn ook niet gesloten als “duplicate”.

    De open bugs zijn allemaal reproduceerbare “serious bugs” in het besturingssysteem. Dus geen “OMG! Nou doet me Wattsappie het niet”.

  10. Origineel geplaatst door jordy
    Nee de GM wordt nooit OTA vrijgegeven. Deze dien je mbv iTunes te installeren

    maar die is toch zo goed als gelijk aan de uiteindelijke versie, dus kun je na het installeren van de GM bijvoorbeeld wel OTA updaten naar 7.0.1 als die beschikbaar komt?

  11. Zal er nog een kans zijn dat er toch nog icoontjes veranderen? Aangezien dat een redelijk kleine ingreep is en dat niet getest hoeft te worden zie ik het nog best gebeuren dat Apple het er bij de GA in stopt. Of is dat heel ongebruikelijk?

  12. @Florens: Weinig kans dat dat nog gaat gebeuren.

  13. Kan iemand mij vertellen of er ook een thema voor de zwarte iPhone komt of is alles strakjes wit wat de klok slaat?

  14. Ivm een crash ben ik weer terug op ios 6. Valt me nu op dat mijn accu veel langer mee gaat. (I5) hopelijk komt hier nog een verbetering in.

  15. @Jeroen: Gek. Totaal geen last vna op m’n 5. Alleen bij beta 2 startte hij af en toe opnieuw op.

  16. iOS 7 is op mijn iPhone 5 echt geen battery killer hoor, ik heb er iig totaal geen last van en het valt me ook niet op dat hij sneller leeg gaat als met ios 6.
    Wel moet ik ook zeggen dat de Berichten app het met beta 6 altijd deed en sinds gister in eens crash als ik hem wil openen.
    Met behulp van Siri kan ik wel me nieuwe berichten beluisteren… Maar een bericht verzenden via Siri gaat niet , Siri komt dan met : “oh oh there are some problems” bla bla bla

  17. Origineel geplaatst door Jeroen
    Op de iPhone 5 heb ik nog vaak last van dat het toestel spontaan opnieuw opstart en apps (ook Apple native) crashen zoals muziek.

    Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat je sinds Beta 1 of 2 OTA updates bent blijven doen. De bedoeling van een OTA update tijdens de Beta-fase is om de OTA update procedure te testen, niet om die verder te gebruiken om te testen.

    De aanbeveling van Apple is dan ook om na elke Beta update deze te installeren met iTunes om inconsistente bugs te vermijden die veroorzaakt worden door de brakke disk images (ramdisk) van Beta 1 en 2.

  18. Zo zo best veel klachten tot zo ver, we zijn inmiddels op beta 6 en nog steeds niet gelukt om perfect gebruik van te maken. Ik hoop dat Apple er echt wat aan gaat doen anders blijf ik gewoon bij iOS 6 tot dat de problemen opgelost zijn.

  19. Origineel geplaatst door St3pHaN: iOS 7 is op mijn iPhone 5 echt geen battery killer hoor, ik heb er iig totaal geen last van en het valt me ook niet op dat hij sneller leeg gaat als met ios 6.
    Wel moet ik ook zeggen dat de Berichten app het met beta 6 altijd deed en sinds gister in eens crash als ik hem wil openen.
    Met behulp van Siri kan ik wel me nieuwe berichten beluisteren… Maar een bericht verzenden via Siri gaat niet , Siri komt dan met : “oh oh there are some problems” bla bla bla

    Heb ik ook.

  20. Ik wacht gewoon tot iOS 7.0.1, er zitten nu nog veel te veel bugs en hij is gewoon sinds beta 5 erg laggy op de iPhone 4, terwijl beta 4 juist lekker soepel was.

  21. Ik ben een niet geregisteerde ios 7 gebruiker. Als straks de publieke versie van ios 7 uitkomt, kan ik die dan gewoon ota downloaden? Of moet ik dan eerst terug naar ios 6? Iemand antwoord?

  22. Origineel geplaatst door Patryk: Ik wacht gewoon tot iOS 7.0.1, er zitten nu nog veel te veel bugs en hij is gewoon sinds beta 5 erg laggy op de iPhone 4, terwijl beta 4 juist lekker soepel was.

    En mijn Iphone 4 is ooknog 8gb -.-
    Gelukkige ben ik nog ios 6.

  23. Origineel geplaatst door Viper
    Ik ben een niet geregisteerde ios 7 gebruiker. Als straks de publieke versie van ios 7 uitkomt, kan ik die dan gewoon ota downloaden? Of moet ik dan eerst terug naar ios 6? Iemand antwoord?

    Dit schrijft Apple in het iOS Dev Center:

    “Devices updated to iOS beta can not be restored to earlier versions of iOS. Registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software.”

  24. @Timosha: Dus updaten kan dan op de volgende wijze als niet developer. Maak een backup van je iphone, vervolgens in itunes herstellen naar 6, daarna updaten naar 7 en de laatst gemaakte backup terugzetten.

  25. Origineel geplaatst door Frank
    . Maak een backup van je iphone, vervolgens in itunes herstellen naar 6

    Ik heb hier vorige week een iPhone 5 van een would-be developer op bezoek gehad. Die goede man wilde “downgraden” naar iOS 6.1.4. iTunes stopte er mee met de foutcodes -1 en 9. Iedereen weet dat die foutcodes gerelateerd zijn aan de modem firmware (aka baseband).

    Wat bleek? Beta 6 (of 5) had de iPhone 5 modem firmware 5.0.0 cadeau gedaan. iOS 6.1.x gebruikt modem firmware 3.04.25. Modem firmware kan men inderdaad niet “downgraden”.

    Gelijkaardige problemen kom ik tegen op het iOS 7 Beta Installation forum. Maar als jij zegt dat het kan dan zal het wel kunnen. πŸ˜‰

  26. @Timosha: Dat is nieuwe informatie voor mij. Ik zal het van de week eens testen met de iphone van een vriend van mij.

  27. Dus nog even voor de duidelijkheid.
    Ik zit nu op iOS 7 beta 6. Als volgende week de Golden Master komt, dan kan ik gewoon updaten…..? En als dan (volgens het artikel) op 10 september iOS 7 public gaat, kan ik die ook verkrijgen door via Instellingen -> Algemeen -> Software update toe doen? Ja toch, gewoon op de normale manier? Ik ben nieuw in de testwereld….. Dusssss πŸ™‚

  28. @MauriceH: Als het klopt wat Timosha zegt, dan niet.

  29. Origineel geplaatst door Frank
    @Timosha: Dat is nieuwe informatie voor mij. Ik zal het van de week eens testen met de iphone van een vriend van mij.

    Er lopen meerdere topics over die “downgrade” problemen op het iOS 7 Beta Installation forum. Ga daar ook eens kijken. Succes gewenst met de “downgrade” test op die iPhone van jouw vriend. πŸ˜‰

  30. Downgrade op iPhone4 gaat prima en dat ga ik vd week ook snel doen ook. Man man wat een drama, beta6 zou beta2 moeten heten. Heel traag en heel buggy, veel reboots, verminkte iconen, crashend springboard. Niet te doen. Developpen lukt voor geen meter daar de boel er constant uit klapt. Op een iPhone4: nogo.
    Back to iOS6.

  31. Nou ik hoop echt nog op grote upgrades en nieuwe bΓ¨ta’s want zoals beta 6 nu werkt op me iPhone kan niet als final release, heel veel bugs, traag, ziet er super lelijk uit en veel dingen (zoals muziek uit het niets aanzetten??) gebeuren uit het niets op iPhone 4… (dat het er niet mooi uit ziet is alleen op iPhone 4, want op iPhone 4S/5 is hij wel mooi dus daar moeten ze echt wat aan doen!

  32. Herstellen naar de echte release van ios 7 kan wel dermate van herstel in itunes.

  33. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Wat ben ik toch blij dat ik een iphone gebruiker ben. Laat maar komen die 10 september.

    Nou hΓ¨, sommige mensen vinden het al opmerkelijk dat de iPhone tot Boerenhol is doorgedrongen, maar bij jou constateer ik dat zelfs Zaandam al aan de beurt is geweest… We zijn gewoon allemaal erg blij, kom maar op iOs7, we lusten je rauw!

  34. @Timosha: Ik ook had firmware 5.0.0,maar zojuist beta 6 gedowngrade naar ios 6.1.4 zonder problemen!ik vind ios 7 toch mooier dan ik dacht nu ik ruim 3 maanden de beta’s op mijn iPhone 5 had staan.

  35. Origineel geplaatst door sergio
    @Timosha: Ik ook had firmware 5.0.0,maar zojuist beta 6 gedowngrade naar ios 6.1.4 zonder problemen!

    Dan zal het op sommige iPhone 5 lukken en op sommige iPhone 5 dan weer niet. Zou kunnen te maken hebben met het type radiochip maar dat kan ik niet bevestigen. Ik heb het genoemde probleem met de corrupte modem firmware kunnen oplossen, dat is het belangrijkste. πŸ˜‰

    Ondertussen lees ik ook berichten over “downgrade” problemen met de iPhone 4S. Ook hier iTunes fouten -1, 10 en 9. Misschien idem dito: op sommige iPhone 4S lukt het en op andere niet.

  36. Op mijn 4S draait het super. Geen kortere battery life dan met IOS6 en ik kan geen bugs meer ontdekken. Helemaal goed wat mij betreft.
    Als de battery life nog langer wordt dan nu (nu ca. 2 dagen voordat hij leeg is), dan is dat helemaal mooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.