Reacties voor: Nu officieel: iPhone in Oostenrijk gelanceerd

Na eerdere speculaties is de iPhone nu daadwerkelijk gelanceerd in Oostenrijk. De Oostenrijkers hebben de keuze uit twee tarieven: Classic en Supreme.
Lees het complete artikel → Nu officieel: iPhone in Oostenrijk gelanceerd

Reacties: 14 reacties

  1. Leuk nieuws voor Oostenrijk (en Ierland – die zijn vandaag ook aan de beurt), maar wanneer krijgen wij ‘m nu eindelijk?

    Het enige dat ik niet begrijp, is waarom operators gebruik blijven maken van beperkte databundels. Ik bedoel: 3GB… hoeveel e-mails mag je dan ontvangen/sturen? Hoeveel pageviews is dat? En als je door je databundel knalt, dan kost het zeker een fortuin. Die Duisters zullen niet lang jaloers zijn…

  2. 3GB met GPRS snelheid is echt veel hoor!

  3. ik vind het toch nie voor te juichen hoor…
    als je een abo moe afsluiten voor min. 39 euro per maand en dan nog 400 euro moet betalen voor de iphone zelf waar zijn we dan mee bezig man schandalig !!!

    25 cent voor een bericht ben ik blij dat we nie in oostenrijk wonen 🙂

  4. €39,- pm 2 jaar lang en €400,- bij betalen… Dat is zoooo te duur, maar dat wisten we al 😉

  5. 3GB over GPRS is dat niet gewoon flat fee – always on?

  6. mijn abo bij mobistar bevat 7,5 belachelijke MB’s. Ik overschrijd gemiddelt 3x het volume wat nog steeds maar 21mb is. Dus 3gig is echt heel veel dataverkeer op een edge netwerk.

  7. Ik zou het wel willen op deze manier hier in Belgie.
    Wij betalen hier om een voorbeeld te noemen bij Proximus 10 euro voor 40 belminuten.
    Daarbovenop komt nog dat we ons toestel los moeten aanschaffen voor belachelijke prijzen die gemakkelijk tot 1000 euro oplopen voor een smartphone.
    Mijn maandelijkse rekening bedraagt op dit moment 30-40 euro per maand voor bellen en sms’en alleen.

  8. Wie is nu het 5de land en wie het 6de?
    Ierland / Oostenrijk …

  9. Jezus 1000 minuten voor maar 40 euro? 😐

  10. Nederland zal nog wel een poos duren denk ik….

  11. Ik begrijp niet wie er nog zit te wachten op een officiele iPhone
    met ZO’N abonnement.
    Geo

  12. maar als je voor de 55 euro gaat, dan heb je wel een goed abbo. 1000 sms en 1000 minuten + nog een 3 gb dataverkeer. Menig persoon kan hiermee heel erg goed vooruit lijkt me. voor minder dan 2,5 cent per minuut bellen of per sms, is dat spot goedkoop zelfs. dan heb je daarnaast ook nogeens gratis 3 gb data. Dan is een eenmalige investering van 400 euro ook zeker te verwaarlozen.

  13. ik vraag me af of je als ie hier nou officieel uitkomt , of je m dan gewoon online bij applestore kunt bestellen en m dan thuis gestuurd krijgt en kan jailbreaken of dat ie dan alleen bij de provider in de winkel te koop zou zijn, waardoor je m dus niet inhanden zou krijgen zonder dat 2 jarige contract te tekenen, iemadn enig idee ?

  14. Je zal een internet addict met erg veel geduld moeten zijn, om over de 3GB met de GPRS snelheid te komen.
    Ook al komt de iPhone binnenkort in NL uit, kan je m beter los aangeschaft hebben want €400 + zo’n duur abonnement is wel aan de hoge kant.
    Ik koester mijn eigen importje 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.