Reacties voor: NU.nl voor iOS wil sneller pushberichten versturen

NU.nl voor iPhone en iPad heeft een kleine update gekregen, waardoor pushberichten voortaan sneller worden verzonden. Er komt een iOS 8-update.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. En nogsteeds niet geoptimaliseerd voor iPhone 6….

    WTF heb ze al een mailtje gestuurd. Benieuwd wat ze daar op gaan zeggen.

  2. De app crasht helaas direct na opstarten op iOS 8.1 iPhone 6. En nog steeds geen iPhone 6 optimalisatie. Hoe moeilijk kan het zijn, zou je denken.

  3. iCulture-app mag ook een keer geupdate worden………….

  4. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Dimitri: Waarschijnlijk pas begin volgend jaar. Helaas is er momenteel (te) onvoldoende budget voor een nieuwe versie of update van onze app.

    Zeg me als ik fout zit, maar is er een doneer mogelijkheid? Als er mensen zijn die voor een update een paar euro over hebben, dan kan die er sneller komen.

  5. @Ro: Ja inderdaad, ik zou het ook prima vinden om een paar euro te doneren.

  6. Er zijn tientallen klachten over het “NUJIJ” gedeelte. De app crasht nog steeds zodra je dat opstart. Dat is sinds de vorige update erin gekomen.

    Fixen die handel!!!

  7. Ik heb ook een probleempje, wanneer ik de reacties wil lezen dan crashed de app en kom weer terug in het hoofdscherm

  8. @Jean-Paul Horn: Ik zou zeggen: implementeren die in-App aankoop met reclame. Jullie doen veel goed werk en ik vind dat dat beloond mag worden, dus Reclame tonen in de iCulture app is het zeker waard. En een in-App mogelijkheid om die reclame af te kopen is een goede optie.

  9. @Jean-Paul Horn: Nou dan ben ik echt blij dat de app het nog überhaupt doet 🙂

  10. @Robin: Ze hebben onlangs aangegeven binnenkort een update uit te gaan brengen voor ondersteuning van de iPhone 6 (Plus). Waarschijnlijk is dat met versie 5.0.

    —-

    Btw, ik zou ook gerust een paar duppies willen doneren, alleen al om zo snel mogelijk de nodige update voor iCulture te kunnen krijgen. 😛

  11. Laat ons doneren via paypal of dergelijke dan…

  12. Yup ik ook, lijkt me een goed plan dat doneren 🙂

  13. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ro: Er is de mogelijkheid om een In-App aankoop te doen, waarmee je voor jezelf ook de (nog niet aanwezige) reclame afkoopt als we dat in de nabije toekomst gaan activeren.
    Overigens gebiedt de eerlijkheid mij om te zeggen dat die aankopen nauwelijks impact zullen hebben. Er is best veel geld nodig voor een nieuw design en een vernieuwde app en de in-app aankopen gebeuren zo sporadisch dat we daar de ontwikkeling niet van kunnen betalen. Maar als er een suikeroom (sponsor) langskomt met een extreem dikke portemonnee houden we ons zeker aanbevolen. Tot die tijd moeten ook wij gewoon sparen hiervoor.

    Top, ga ik zeker doen want ik heb het niet zo met reclame. Maar jullie kunnen volgens mij redelijk makkelijk een Paypal donatie mogelijkheid op de website plaatsen.

    Oh en als ik iemand met een dikke portemonnee tegen kom, dan zal ik even een goed woordje doen.

  14. Idd, ik zou ook best wat willen doneren. Ben heel benieuwd naar de opvolger. Moet er wel bij vermelden, ik ben allergisch voor reclame. Dus die koop ik absoluut af, al kost dit 15 euro…

  15. App crasht sinds de update

  16. Doneren aan iCulture?

    Sure! Kom maar op met die Paypal account 🙂

  17. 100% crashes als je NuJij aanroept. Kon dat nu echt niet verholpen worden in een kleine update? Kijk, je hebt kleine bugs en grote bugs. Een professionele partij doet meteen wat aan grote bugs zie je toch om je heen. Dus zal nu.nl niet hiertoe gerekend mogen worden.

  18. Origineel geplaatst door dimitri
    @Ro: Ja inderdaad, ik zou het ook prima vinden om een paar euro te doneren.

    Ik ook!

  19. Onzin.. Met cydia kon je al retina tweak installeren waardoor dit al zo goed als opgelost was ..

  20. Het nujij gedeelte ligt er voor mij (ios 8.1) al weken uit. De app crasht gewoon en herinstallatie werkt niet. Kom op nu schiet eens op!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.