Reacties voor: NU.nl vernieuwd met regionieuws, zoekfunctie en meer

NU.nl voor iPhone en iPad is voorzien van regionaal nieuws en evenementennieuws, een zoekfunctie op elke pagina en meer.
Lees het complete artikel โ†’ NU.nl vernieuwd met regionieuws, zoekfunctie en meer
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Ook ge-update voor de iPhone 6(+)?

  2. Laat me raden geen iPhone 6 optimalisatie?

  3. Jammer dat ze voor dat lokale nieuws gebruik maken van, in ieder geval voor Groningen, kwalitatief minder goede nieuwsleveranciers.

    De GIC kan ik niet als een betrouwbare, journalistiek hoogwaardige bron zien. Het niveau van de artikelen is laag.

    Wellicht is dit voor NU.nl ook wat minder van belang ๐Ÿ˜‰

  4. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Laat me raden geen iPhone 6 optimalisatie?

    Laat ik me dit nu ook gelijk afvragen. Zou wel slimmer zijn geweest om dit direct in te voeren. Of hebben ze dit ook al aangepast?

  5. Tijden de nu.nl app op mijn telefoon gehad. Het ding is traag, moddertraag. Vergelijk het met de Facebook-app. Toen ingewisseld voor de NOS-app die onlangs flink verbeterd is. Bevalt veel beter. Bovendien niet van De Telegraaf ๐Ÿ™‚

  6. Waarom wordt er met geen woord gerept over iPhone6 optimalisatie? Lijkt me nogal een belangrijk punt.

  7. Op de iPhone 6 Plus is de tekst nog steeds HUGE ook als je het lettertype verkleint. Jammer ๐Ÿ™

  8. iPhone 6 optimalisatie? Nope.

  9. Raar dat de app niet is aangepast voor de iPhone 6.. Als de Nu.nl app gemaakt is met auto-layout, wat vrij logisch zou zijn aangezien ze ook de iPhone 5 ondersteunen, dan hoeven ze alleen een nieuwe startupscreen te maken. De app wordt dan vanzelf juist geschaald. Nu is alles enorm uitgerekt. Hetzelfde geldt overigens voor Whatsapp. Vervelend typen op zo’n “huge” en uitgerekt toetsenbord.

  10. Laadt nu helemaal niet meer. Sinds m’n iphone 3 op t startscherm; vandaag eraf gedonderd. Ben er echt helemaal klaar mee, het werd er nooit beter op bij NU.nl. Wat betreft de app niet (traag, vastlopers, geen connectie met servers), maar zeker ook wat betreft de kwaliteit niet (nieuwswaarde, ordinair platte reacties, taalfouten, rechtstreeks vertaalde artikelen). Ik ga NOS maar proberen.

  11. iPhone 6 en iOS8 update volgt, daar werken de developers van NU.nl nu aan.

    @JW: NU.nl is onderdeel van Sanoma en dus niet van de Telegraaf.

    @RexManning: Mocht je problemen ervaren, graag een bericht naar mobielsupport@nu.nl. We hebben tot nu toe geen klachten over de update ontvangen, maar we helpen je graag verder als het bij jou niet optimaal werkt.

  12. Origineel geplaatst door Brechtje de Leij
    iPhone 6 en iOS8 update volgt, daar werken de developers van NU.nl nu aan.
    @JW NU.nl is onderdeel van Sanoma en dus niet van de Telegraaf.

    Enige verwachting wanneer deze update doorgevoerd wordt?
    (Red.) Off-topic opmerking verwijderd.

  13. Origineel geplaatst door Brechtje de Leij
    iPhone 6 en iOS8 update volgt, daar werken de developers van NU.nl nu aan.

    Dit is goed nieuws ๐Ÿ™‚
    Dan blijven we nog even bij NU.nl en hopen dat de developers een tandje sneller werken voor alle iPhone 6 (Plus) bezitters. ๐Ÿ˜›

  14. @Brechtje de Leij: Gebruiker van het 1e uur geeft prima aan om welke redenen de app wordt verwijderd, neem daarvan akte en onderneem wel of geen aktie. De app is weg en er wordt geen moeite meer in gestoken.

    Daarnaast is het bericht op de eerste plaats gericht aan mede-gebruikers. Dunkt mij dat de reactie van internet-watchers van nu.nl eerder gericht is op de goede naam in plaats van op kwaliteitsverbetering.

    iCulture biedt een perfect platform voor apple-nieuws en schuwt een kritische blik vaak niet. Tip: wellicht dat er soms wat kritischer gekeken kan worden naar de ietwat doorzichtige reacties van app-aanbieders op kritiek via dit forum (De “wat vervelend, neem contact op met onze service-desk…”-reacties).

  15. Mooi! Vroeger sloeg Nu.nl nogal eens de plank mis, bijvoorbeeld (heel dom) door alleen van landscape-gebruikers uit te gaan. Gelukkig is die waanzin verdwenen.

  16. Toen ik tot onlangs de NU.nl app gebruikte op mijn iPhone 4 werd het (na nieuwe updates van de app) steeds frustrerender in gebruik. Traag met artikelen laden (terwijl het gewoon wat tekst is zou je zeggen) (via wifi is dit, 200/20 verbinding)

    Nu de iPhone 6 in bezit en alles laadt snel. Het lijkt er dus op dat de app alleen nog maar soepel kan draaien op een snelle nieuwe telefoon. Dan duw je mensen die niet de nieuwste telefoon hebben vanzelf weg richting de NOS app.

  17. Ik heb de app al tijden geleden verwijderd. Via safari op retina ipad werkt ook prettig, misschien wel beter.

  18. Lekkere update. Clicken op Nujij leidt direct tot een crash.

  19. Bedankt Thomas voor het bevestigingen. Heb daar ook last van. En dat NU Journaal daar mogen ze wel eens HD beelden voor gebruiken. In de omschrijving hebben ze dat er nog bijgezet. Retina resolutie. ๐Ÿ™

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.