Reacties voor: NU.nl voor iOS krijgt gratis Champions League-streams en Watch-app

NU.nl voor iOS werkt voortaan op de Apple Watch. Je kunt bovendien gratis naar de Champions League kijken vanuit de app.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Hopelijk komt dat CL spul niet al te prominent op de voorpagina. Er zijn mensen die geen zak geven om de CL of voetbal in zijn algemeen (ja, echt), en die zitten echt niet te wachten op een melding iedere keer filmpjes, waarschuwingen of meldingen dat het toch zo geweldig is om naar de CL te kijken.

  2. Waarom die live voetbalscore in de Watch app? Ik vind voetbal ook totaal niet belangrijk, kan dit ook nergens aanpassen?

  3. Mee eens, maar die hoeven dan niet in te loggen.

  4. Naast de NOS app, nu de de NU app.
    Ziet er mooi uit op de watch.
    Handoff is erg handig.

    Maar wel 1 gemis: geen snelle blik (glances).
    Hopelijk wel “breaking news”

  5. @E…: Zo is het maar net 👍

  6. …nu nog een optie om die irritante reclames uit te schakelen 😉

  7. Als ik de Nu.nl app open op m’n Apple watch & ik klik op ‘lees meer’, crasht bij mij de app. Hebben meerdere mensen daar last van?

  8. Super traag op de Apple watch. Hopelijk is dat in september opgelost

  9. Hallo ik heb net een appelwach gekocht maar ik zie nu .nl niet op mijn wach kan iemand mij helpen hoe ik die kan zien
    Alvast hartelijk dank

  10. Leuke functie dat snellezen voor de Apple Watch maar volgens mij houden ze er geen rekening mee dat de watch weer op standby gaat. Als ik dus midden in een artikel zit gaat het scherm op zwart.

  11. Origineel geplaatst door Ed
    Super traag op de Apple watch. Hopelijk is dat in september opgelost

    Inderdaad! Wellicht door Beta4 die ik heb geïnstalleerd maar zo is de app niet te gebruiken op de watch

  12. Hallo lieve mensen van Sanoma/Nu.nl
    Naast de prachtige nieuwe functies is er een reeds 1/2 jaar openstaand verzoek om de letters GROTER te kunnen maken. Dus niet kleiner, kleiner, kleinst.
    En vooral OVERAL, dus ook op de indexpagina.
    Er is een aanzienlijk aantal trouwe bezoekers die daarom de app weggegooid heeft en gewoon naar de website (of een andere, beter leesbare nieuwsapp) gaat.
    Gaarne aktie s.v.p.

  13. @Ruudia: Eerst NU.nl updaten op je iPhone
    Daarna op je Apple Watch app op je iPhone: kijken of “Toon app op Apple Watch” aanstaat onder NU.nl

    Daarna zou NU.nl op Apple Watch bij de apps te vinden moeten zijn (kroon knop indrukken)

  14. Mooie toevoeging voor mijn watch. Ziet er goed uit, alleen waarom in vredesnaam een tweede screen is gemaakt met voetbaluitslagen is mij een compleet raadsel. Niet iedereen in Nederland is geïnteresseerd in voetbal. Als je al een tweede screen nodig acht, geef dan mensen de keuze met welke info ze willen zien. Zelf zou ik tech nieuws daarop willen zien of helemaal niets, maar zéker géén voetbal. Heel jammer.

  15. Net als de Apple Watch apps van bijvoorbeeld NOS en Autoweek een vrij nutteloze app. Lijkt of het doel is om maar een app te hebben dan een nuttige app.

  16. Origineel geplaatst door RVJ
    Mooie toevoeging voor mijn watch. Ziet er goed uit, alleen waarom in vredesnaam een tweede screen is gemaakt met voetbaluitslagen is mij een compleet raadsel. Niet iedereen in Nederland is geïnteresseerd in voetbal. Als je al een tweede screen nodig acht, geef dan mensen de keuze met welke info ze willen zien. Zelf zou ik tech nieuws daarop willen zien of helemaal niets, maar zéker géén voetbal. Heel jammer.

    Met je eens. Ik ben niet zo heel erg geinteresseerd in voetbal, fashion is veel leuker ;-). Ze hadden hier een keuze mogelijkheid moeten maken zodat je het tweede of derde scherm zelf in kunt stellen.

  17. Bedrijf dat de rechten van de CL in handen heeft is verplicht om ook de wedstrijden aan te bieden via een stream. Dat is de reden dat het nu ook via NU.nl te volgen is. Heeft dus niks te maken met dat Sanoma ongevraagd extra’s wil doen voor de klant. Ze zijn het verplicht!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.