Reacties voor: NU.nl-app krijgt donkere modus

In de app van NU.nl vind je vanaf nu een donkere modus, zodat je de artikelen prettiger kunt lezen in de avonduren. Het was een van de meest gevraagde functies van gebruikers.
Lees het complete artikel → NU.nl-app krijgt donkere modus
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Mooi! Nu heel iOS nog…

  2. Nu de andere apps nog

  3. Nu nog de helft van de reclame eruit en installeer hem weer.

  4. Als ze dit kunnen laten samenwerken met “Nightshift” in iOS dan zou het fantastisch zijn als extra optie.

  5. Developers kunnen het wel. Waar blijft Apple?

  6. @Benito: Veel mensen denken dat het zo simpel is, ik bedoel, hoe app ontwikkelaars het doen, dat is simpel. Maar Apple wilt niet alleen Dark Mode in het OS hebben. Ze willen de Smart Invert Colors feature zo slim maken dat alle apps in de App Store een Dark Mode effect krijgt zonder dat video’s, foto’s en ander beeldmateriaal zoals tekstkleuren omgekeerd worden. En dat is een moeilijkere taak dan alleen maar je eigen OS van een donker tintje te voorzien.

  7. @iPineapple: Ik denk niet dat ze het met Smart Invert gaan doen, maar gewoon een compleet nieuwe dark mode. En met iedereen die bij Apple aan iOS werkt zou het niet zo lang moeten duren…

  8. @Benito: Doordat ze Smart Invert gebruiken zijn alle apps in een Dark Modus. Als ze jou plan volgen dan is alleen de OS in Dark Modus stijl. Ik zou liever willen dat ze de Smart Invert perfectioneren waardoor gewoon werkelijk alles in donkere modus is.

  9. Origineel geplaatst door iPineapple
    @Benito: Doordat ze Smart Invert gebruiken zijn alle apps in een Dark Modus. Als ze jou plan volgen dan is alleen de OS in Dark Modus stijl. Ik zou liever willen dat ze de Smart Invert perfectioneren waardoor gewoon werkelijk alles in donkere modus is.

    Als jailbreakers het kunnen, kan apple het ook.

  10. Beetje omslachtig. Waarom niet net zoals tweetbot?

  11. @Léon: precies mijn gedachte

  12. Waarom schakelt de interface niet automatisch tussen dag- en nachtmode op basis van de tijd, of nog beter: zonsopgang en -ondergang? Het toevoegen van de mode is wel een vooruitgang, maar op den duur gaat niemand dit actief gebruiken; je gaat toch niet dagelijks wisselen tussen de modes?

  13. Precies… ik heb verschillende apps welke een dark modus hebben. Maar ik gebruik het nooit. Waarom niet? Omdat het handmatig geactiveerd dient te worden. Een dark modus op klaarlichte dag vind ik niks… handmatig switchen vind ik ook niks.

    Ps Ik zie veel liever een dark modus in grijstinten dan keihard zwart/wit

  14. Neem toch een Android telefoon als je dark mode wil 😉

  15. Origineel geplaatst door Oude sok
    Waarom schakelt de interface niet automatisch tussen dag- en nachtmode op basis van de tijd, of nog beter: zonsopgang en -ondergang? Het toevoegen van de mode is wel een vooruitgang, maar op den duur gaat niemand dit actief gebruiken; je gaat toch niet dagelijks wisselen tussen de modes?

    Inderdaad. Dit gaat niet gebeuren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.