Reacties voor: NS Reisplanner gaat zitplaatszoeker uitbreiden naar meer trajecten

NS gaat de zitplaatszoeker in de app uitbreiden naar meer trajecten. Sinds vorig jaar loopt er een proef op het traject Arnhem-Den Bosch. Daar komen nu gaandeweg meer trajecten bij. Je kunt nu onder andere ook op Den Haag-Haarlem kijken of er nog voldoende plekken vrij zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ben door de sneeuw laatst maar weer eens met de trein gegaan ipv de motor. Kunnen beter staanplaatsen aan gaan geven.

    Slecht weer, veel mensen met de trein. Wat doet de NS, oude kortere treinen inzetten ipv dubbeldeks die niet rijden.

    De sensor is een aardig idee maar zie, als ik met de trein ga, ook tassen en koffers op de stoelen staan. Hoe gaat dat werken dan?
    is ook gewicht in het treinstel

  2. Heb liever dat ze aangeven in welke wagons er nog de meeste zitruimte is. Dat zorgt voor betere spreiding van mensen over een trein. Maak nu regelmatig mee dat sommige treindelen veel voller zijn dan andere.

  3. Echt briljant om dat via het gewicht te gaan meten 😄. Heel leuke innovatie!

  4. Slechte innovatie, hopelijk mislukt dat spreiden, ik zit nu elke dag heerlijk in het meest rustige deel van de trein 😜

    Maar serieus vraag ik me af of dit helpt. Veel mensen zijn gewoon lui en stappen allemaal in bij het deel dat uitkomt bij de (rol)trappen en hebben geen zin om een stukje te lopen. Zelfde met al die automobilisten die rondjes blijven rijden op het parkeerterrein om een plekje te bemachtigen bij de ingang terwijl de rest van het parkeerterrein nog leeg is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.