Reacties voor: NS Reisplanner Xtra voor iOS introduceert Treinradar: zie exact waar je trein rijdt

De NS Reisplanner Xtra-app heeft voor iOS een leuke nieuwe functie gekregen. Dankzij de Treinradar kun je zien waar jouw trein precies rijdt, hoe hard hij gaat en wat de exacte samenstelling van het voertuig is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. 2016: Het stalken van treinen 😂

  2. Intercity Direct is niet te volgen zo te zien?
    Daarvan weet je in principe al dat hij niet rijdt, maar toch.

  3. Hardstikke handig! Als er nu terroristen zijn die een aanslag willen doen kunnen ze makkelijk een trein op wachten. 😉

    Mooi update, kan niet wachten tot hem te gebruiken……….

  4. Ik vind nog steeds dat ze op de borden in de NS-stations moeten aftellen naar de komst van de trein, zoals het bijvoorbeeld bij de RET is toegepast met gebruik van GPS.

  5. De vakbond van machinisten zit op dit moment in een spoedvergadering met Bits of Freedom.. 😱

  6. nu helemaal de beste 🙂

  7. Mooie functie.

    De Android versie heeft dit al sinds afgelopen zomer. Vreemd dat het zo lang moest duren voordat het in iOS app beschikbaar kwam.

  8. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het onnodige feature-creep vind. Ik gebruik 95% van de app niet eens, maar verspil er wel 63 MB aan. De treinradar toont ook alleen NS-treinen. Het is zonde dat ze wel nuttige informatie achterhouden en apps als Trein 100% en RailPlanner daardoor niet beter kunnen worden.

  9. Waarom die Xtra achter de naam? De naam van de app is nu Reispl…

  10. Als ze nou ook wat beter hun best doen met op tijd rijden.Gisteravond van Apeldoorn naar den haag. Ritje duurde ruim 2 uur en 15 minuten ipv 1 uur en 30 minuten.Dus z’n nutteloze treinrader hoeft voor mij niet.

  11. Het enige handige hiervan is dat je kunt zien hoe lang de trein is en welke treintype je hebt..

  12. Wel een leuke functie, alleen jammer dat je alleen de ns-treinen kunt zien en niet van andere vervoerders, zoals Arriva.

  13. Leuke functie! Echter gebruikte ik de treinreder al langer waneer ik op het station sta te wachten via http://spoorkaart.mwnn.nl

  14. Welke briljante geest heeft bedacht dat je kan zoeken op treinstelnummer (staat op de trein waarvan je niet weet waar die is) ipv ritnummer (staat in de app).

    Totaal nutteloos dus vind ik.

  15. Heerlijke update, vooral het aantal treinstellen is fijn. Weet ik hoever ik naar voren moet lopen op het perron om voorin te zitten

  16. Bij mij update vastgelopen. Update wordt nu ook niet meer aangegeven.

  17. Ik gebruikte hiervoor al de website Rijdende Treinen (RDT)

    Daar kon je al de materieelsamenstelling zien. Op ovzoeker.nl kon je de trein ook zien met de snelheid.

    Wat ik wel merk is dat niet altijd de materieeltypes worden weergegeven in de app terwijl dat op RDT wel zo is, dus die zal ik als back-up blijven gebruiken.

  18. Wat een ontzettende zeurdozen zitten er hier toch op de site. Ik vindt het een geweldige verbetering. Ga zo door

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.