Reacties voor: Nieuwe NRC-app voor de iPhone laat abonnees onbeperkt artikelen lezen

NRC heeft een geheel nieuwe app voor de iPhone uitgebracht. Abonnees kunnen onbeperkt artikelen lezen, terwijl andere gebruikers een selectie aan artikelen kan bekijken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door iCulture.

Onderwerpen

Reacties: 4 reacties

  1. Zo langzamerhand kan ik een apart homescreen gaan inrichting voor alle NRC apps. Kunnen ze niet 1 app
    Maken zodat ik niet zoals nu 3 verschillende apps nodig heb.

  2. EIN-DE-LIJK een fatsoenlijke app, ik was al gestopt met lezen. Nu kan ik eindelijk weer op een normale manier gebruik maken van m’n digitale abonnement.

  3. Een nauwelijks zinvolle app. Je kunt inderdaad korte artikelen lezen als niet-abonnee. Dus in die zin vergelijkbaar met de Telegraaf app. Jammer dat het nieuws niet gerubriceerd is.
    Ook irritant is het dat je – volgens mij – de grootte van de letter niet kunt instellen. Die vind ik (op mijn iPhone 6 Plus) veel te groot. Als je drukt op “uitleg over de app” zie je vier lege pagina’s. De andere NRC apps heb ik niet geprobeerd. Het lijkt me onzin om zoveel verschillende apps te maken. Beter om alles vanuit 1 app te kunnen bekijken. En een abonnement…ach…wie betaalt er tegenwoordig nog voor nieuws. Misschien nog voor een interessant artikel. Een krant is per definitie oud nieuws. Een online krant iets minder, maar die is hooguit in enkele artikelen actueel bijgewerkt. Verder niet.

  4. Ik probeer deze app te begrijpen want voor mij als abonnee wordt het allemaal een betje warrig.

    Ik volg @nrc op Twitter en heb dan al vaak het idee dat als ik ‘s avonds de krant open sla, ik deze al grotendeels gelezen heb.

    Nu krijg ik met deze app (grotendeels) het zelfde aanbod te zien. Ik moet dus een keuze gaan maken en prefereer dan het volgen van de Twitter account want die lijkt een stuk overzichtelijker en heeft tenminste een echte zoekfunctie. App door de overlap derhalve verwijderd.

    Ik denk dat het voor mij uiteindelijk steeds interessanter wordt om van papier hele week/digitaal naar papier weekend/digitaal of zelfs uitsluitend digitaal te gaan…

    PS Een iPad versie is natuurlijk voor de geïnteresseerde welkom maar die zal t.z.t. wel komen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.