Reacties voor: NPO wil tv-programma’s ook offline beschikbaar stellen

De NPO wil in navolging van Netflix ook programma's offline beschikbaar stellen. Maar het zal niet eerder dan medio 2017 beschikbaar komen, belooft een woordvoerder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zou al heel blij zijn als ze Live TV als Apple TV App uitbrengen gecombineerd met uitzending gemist. Man man wat is die ontwikkeling traag hier in NL.

    Filmtijden niet centraal dus geen intelligentie in Siri op dat vlak, geen live TV en dus geen TV app in de komende Apple TV OS release, geen SSO dus ook.. Ga zo maar door. Al die dingen die TV kijken 2.0 interessant maken laten op zich wachten…

    Ik zou graag een Portal willen waarin alles zit (ALLES) en dan net als Blendle betaal ik voor live kijken, een film, een serie, etc.. Het boeit mij namelijk totaal niet of Amazon, Netflix, HBO, Hulu, Direct TV, Videoland, Ziggo My Prime, Pathe thuis, etc. etc.. de rechten heeft. Ik wil het graag iets kijken en ik wil er ook best voor betalen naar gebruik…. Maar ja iedereen zit lekker in zijn koninkrijk van zijn eigen verkregen rechten op dingen… En wij?

    #zesnappenhetnogsteedsniet

  2. Ben benieuwd naar de update. De site vertoont nog steeds wat mankementen (in het buitenland krijg je vaak foutmeldingen te zien, waardoor je de afleveringen een paar keer moet herladen voordat je kunt kijken), daarnaast wordt je bij veel “jongerenuitzendingen” doorverwezen naar een groene website die pijn doet aan je ogen. Hopelijk worden deze problemen verholpen. In de vorige “update” heeft NPO.nl zelfs functionaliteit verwijderd (je krijgt niet meer automatisch je gemiste afleveringen te zien), dus hopelijk wordt de nieuwe update wel een verbetering!

  3. Biedt eerst eens HD in uitzending gemist.

  4. @Bas Wip: Waarom? De kwaliteit is niet zo boeiend maar aanbod wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.