Reacties voor: Vernieuwde NPO-app met nieuwe videodienst nu te downloaden

De Nederlandse Publieke Omroep is van start gegaan met haar nieuwe video-on-demand-dienst. Het vernieuwde NPO Start biedt meer mogelijkheden in combinatie met de nieuwe app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Na jaren wachten eindelijk synchronisatie van te volgen programma’s etc.

    Mijn bestaande Mijn NPO account werkte niet meer en ik moest dus een nieuwe aanmaken.

    Erg blij met synchronisatie 🙂

  2. Nog steeds geen Apple TV app. Oke doeiiiiiiiiiiiii

  3. Maar waarom nou weer geen Apple tv app… volgens mij is dat qua ontwikkeling echt een afterthought en het maakt de functionaliteit zoveel hoger…

  4. Het meest ergerlijke is dat Airplay nog steeds geblokkeerd is 🙄😖

  5. Helaas werkt AirPlay weer niet icm AppleTV2…

  6. Zou het synchroniseren ook voor de gratis versie gelden? Bel slim die prijs van €2,99, nu wordt het laagdrempelige om ervoor te betalen en ga ik het serieus overwegen

  7. Ziet er goed uit! Compleet aanbod van tv, radio, gids en opties.
    Registratie is -waarschijnlijk door drukte?- een puinhoop; al lang bestaande registratie wordt niet herkend, reset van wachtwoord werkt alleen de eerste keer, nieuwe registratie werkt ook alleen de eerste keer, en alleen op het eerste apparaat. Dus synchronisatie niet kunnen testen.

  8. Haha bij mij speelt het NPO start instructie filmpje niet eens af. Alleen maar een draaiend oranje cirkeltje. Ben helemaal niet benieuwd naar de rest van de app. Ow wacht de rest vd filmpjes doen t ook niet. Wacht even…app sluiten….weggooien….opnieuw opstarten….helaas. Huilen. Ow wacht de live uitzending kan ik kijken, maar dan kan ik net zo goed m’n TV aanzetten.
    #Domper@Iphone7WIFi50MB/s

  9. Idd weer geen ATV versie, pfffff wat een bagger ontwikkelaar zeg. Ik heb een Apple tv, moet mij iphone pakken om beeld te krijgen, in welk jaar leven die ontwikkelaar? 1812?

    Droevig. En als het iets met rechten te maken heeft maak dan voor de atv een betaalde versie.

    Maar ja kijk eens naar de apps die ze ontwikkelen, voor iedere radiozender een aparte app? Bouw dat in één sukkels. Echt de achterkamer ontwikkelaar begrijpt er meer van dan de ontwikkelaars bij de npo.

  10. Bij deze boycot ik die NPO dienst. Denk er pas over na om een abbo te nemen als er een Apple tv app komt. Zo… Eens kijken of dit wat schot in de zaak brengt😛

  11. Nog steeds geen Apple tv app. Iemand tips om gratis NPO op mn tv te ontvangen?

  12. Leuk. Zal er nog eens naar kijken als er een AppleTV app voor uitkomt 🙂

  13. Let it go let it go

  14. @Job: Het gaat om een abonnement van 2,99 per maand, dus niet een eenmalig bedrag. Op zich valt de prijs toch nog wel mee.

  15. Benieuwd of de app nu ook nog op mijn LG WebOss tv werkt, de support zou stoppen tv’s 2013 en ouder.
    Echter draai ik wel Webos versie 1. zoveel of te wel versie 1 van Webos, waar nu al weer versie 3 vanuit is.

  16. Meen een keer gelezen te hebben in een nieuwsbericht dat de Apple TV app wel op de roadmap stond voor na de lancering van het nieuwe platform.

  17. Airplay (naar mijnApple TV3) werkt NIET onder iOS11.0 Public Beta maar wel (nog) onder iOS 10.3.2 Heeft iemand hier een verklaring voor?

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. @HugoW: iOS 11 maakt gebruik van het vernieuwde AirPlay 2. Misschien dat dit de reden is dat deze functionaliteit het (nog) niet doet op de Public Beta? Zal na de officiële release waarschijnlijk wel verholpen worden.

  20. @Ivo: Dan zeg ik gelijk de kabel-tv op.

  21. Vindt het overigens toch wat paradoxaal op z’n zachtst gezegd, een app van de Nederlandse Publieke Omroep, waarin je voor bepaalde content nogmaals moet betalen. Hoe publiek is dat nog? En is die extra content dan wel reclamevrij? Anders betaal je feitelijk driedubbel (of vierdubbel als je de betreffende omroep ook steunt via een lidmaatschap) 🤔

    Origineel geplaatst door Henk
    Idd weer geen ATV versie, pfffff wat een bagger ontwikkelaar zeg. Ik heb een Apple tv, moet mij iphone pakken om beeld te krijgen, in welk jaar leven die ontwikkelaar? 1812?
    Droevig. En als het iets met rechten te maken heeft maak dan voor de atv een betaalde versie.
    Maar ja kijk eens naar de apps die ze ontwikkelen, voor iedere radiozender een aparte app? Bouw dat in één sukkels. Echt de achterkamer ontwikkelaar begrijpt er meer van dan de ontwikkelaars bij de npo.

    Hmm, misschien toch eerst ff beter kijken de volgende keer? Het is steeds dezelfde app die radio-app, met alleen een ander frontje per zender en initieel een andere zender als eerste keus. Als je de apps ook echt had gebruikt, had je dat vanzelf gemerkt. Je kunt binnen de app van zender wisselen, en bij het opstarten van de app onthoudt hij zelfs welke zender je het laatst hebt geluisterd, zodat je radio2 (etc) kunt luisteren door de 3fm app (etc) te starten, en vice versa…


  22. Inloggen via site werkt wel, echter niet in app. Ook laden video’s is traag of werken geheel niet. Bugs fixen graag.

  23. Waarom een maandelijks bedrag??? Alles wat de NPO aangaat is toch al door ons allen betaald??!

  24. @HugoW: Dank je wel, HugoW! Dat wilde ik graag weten. En waarom de app niet werkt onder iOS 11 bèta? De app is nog niet klaar voor iOS 11?

  25. @Bert: Dat is stap 2 volgens mij. Stap 1:iedereen moest gewend raken aan gratis tv, npo 1,2 en 3. Vroeger betaalde ik voor kabel, daarvoor kijk en luistergeld . Linksom of rechtsom, er moet betaald worden voor tv. En een bedragje van 2,99 is nog nèt zó, dat veel mensen dat wel willen betalen. De stap naar ” TV light ” bij Tele2 b.v. is dan maar klein.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.