Reacties voor: NPO-app ondersteunt nu Chromecast

De NPO-app voor iOS heeft nu ondersteuning voor Chromecast. Hierdoor is het mogelijk om programma's op een tv met een Chromecast af te spelen.
Lees het complete artikel → NPO-app ondersteunt nu Chromecast
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Beste nieuws sinds tijden!!! Dat wordt genieten :-))

  2. Fijn ook, die verbeterde ondersteuning voor iOS 8 en iPhone 6 (Plus). Niet dus. Wie plaatst er nou een statusbalk in zwarte letters op een donkergrijze achtergrond?

  3. Nu Spotify nog… 🙂

  4. Het lijkt wel alsof Nederlandse appontwikkelaars massaal weigeren om apps aan te passen aan het iPhone 6-formaat (in het geval van de iCulture-app kan ik het begrijpen, maar het betreft hier ook veel grote bedrijven/banken etc. en apps met honderdduizenden gebruikers). De iPhone 6 (Plus) is al bijna een half jaar uit! Ik kan niet wachten op het moment dat Apple geen updates meer toelaat zonder iPhone 6-ondersteuning.

  5. Eindelijk! Ik ben wel benieuwd of net als met eerdere updates Airplay weer weer niet wil werken. Nog even geen update voor mij.

  6. hebben de Nederlandse tv zenders een haat tegen Apple of zo weer geen ingebouwde airplay in de npo app.

  7. Is de standaard functionaliteit voor airplay ook weer terug? Dus vanuit de app zelf?

  8. Jammer nog niet voor de Apple tv zodra deze komt neem ik NPO abonnement !

  9. @ginneverraaier: Was bij de vorige versie al probleemloos. En dus veel beter dan KPN iTV Online, waar zelfs de synchrone weergave niet meer werkt.

    Weet iemand trouwens wat die ‘diverse verbeteringen en bugfixes’ zijn? Zit (net als meeste iOS gebruikers lijkt me) helemaal niet op chromecast te wachten, dus wil alleen voor èchte verbeteringen updaten.

    En vwb iPhone6 ondersteuning: troost je, voor mensen die ‘m (nog?) niet hebben (ondanks de record verkopen dus nog altijd de meerderheid van iDevice bezitters) zijn juist al die app updates die alléén maar iPhone6 ondersteuning toevoegen heel irritant. Je wint er niets mee, verliest alleen maar meer ruimte omdat de apps groter worden en loopt bij elke update het risico dat er nieuwe bugs zijn geïntroduceerd…

  10. Hopelijk ook voor Apple tv, heb NPO+ 1 maand gehad, perfect beeld kwaliteit, alleen geen airplay voor IOS/ Apple tv, zodra dit komt neem ik weer een abonnement op NPO plus

  11. @ginneverraaier: Helaas. Laten we hopen dat full AirPlay support het volgende af te handelen punt is bij de ontwikkeling van deze app

  12. @gerwin: misschien heeft het te maken met de compatibiliteit met iOS 6?

  13. Eindelijk! Tot dusverre deed ik het via een omweg met chrome extensies enzo, maar dit gaat vast prettiger werken.

    Overigens: prijs/kwaliteit van de chromekast is stukken beter dan Apple TV.

  14. Wat heeft dit nou voor heaven’s sake met Apple te maken?

  15. Origineel geplaatst door Michel
    Wat heeft dit nou voor heaven’s sake met Apple te maken?

    Dat de iOS app nu Chromecast ondersteund.

  16. Vandaag de chromecast integratie uitgeprobeerd. Maar het is nog niet mogelijk om NPO te casten helaas. Wellicht is de publicatie vrijgegeven maar de functionaliteit laat nog even op zich wachten.

  17. @Patrick: Hier werkt het prima, foutloos en ik kan zelfs de app sluiten en iPhone locken en het speelt allemaal prima door. Het icoontje wordt pas zichtbaar als je iPhone app de chromecast op hetzelfde netwerk vindt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.