Reacties voor: Toch Apple TV-apps van NPO: 3FM Serious Request en NPO Radio2 Top2000

NPO brengt toch Apple TV-apps uit, zo ontdekte iCulture. De 3FM-app voor Serious Request is experimenteel en zal beperkte tijd beschikbaar zijn. Een NPO Radio2 app voor Top2000 wordt ook verwacht. NPO-woordvoerder Aldert Baas legt uit waarom er toch voor Apple TV wordt ontwikkeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk begin!! Ga zo door!
    Hd kwaliteit?

    En kom aan, besteed belastingcentjes maar es goed en maak een mooie npo app!

  2. Kijk, geen gamer maar bij deze ontwikkeling misschien toch een reden een nieuwe Apple tv aan te schaffen.

  3. Er is ook wel al een NOS app voor de Apple TV…! Dat is dus al 3 :-).

  4. @Jean-Paul Horn:Gelukkig blijven jullie het geduldig uitleggen aan lezers. (Eer)gisteren nog bij de reacties op een eerder artikel, en nu alweer 😃

    Overigens mooi dat ze nu toch de smaak een beetje te pakken lijken te krijgen bij NPO, maar jammer dat het alleen tijdelijke apps obv Rachid’s uit de hand gelopen hobby zijn. Met alle respect voor die ‘hobby’ trouwens, waarschijnlijk doe ik ‘m ernstig te kort door het zo af te doen. Het kennelijke gemak waarmee hij apps uit zijn mouw schudt is al indrukwekkend, en dat hij zo de NPO wakker laat schrikken is hard nodig en dus meer dan welkom.

    Want het is vooral jammer dat de NPO door zich nog steeds achter ‘de marktsituatie’ te verschuilen bijdraagt aan de kip-en-‘t-ei situatie waarin de TV4 zich nu nog bevindt: zonder aansprekende apps is de TV4 niet aantrekkelijk voor meer kopers, en zonder meer kopers is de TV4 niet aantrekkelijk voor meer app-ontwikkelaars 😒.

    Juist een publieke instantie zou zich (imho) niet alleen maar door ‘de markt’ moeten laten leiden maar ook vernieuwend en trendsettend durven zijn, niet alleen in de inhoud maar ook in nieuwe mediakanalen. Al was het maar om de ‘duopolisten’ Ziggo en KPN, die het tav de TV4 ook laten afweten ten gunste van hun eigen settopboxen, wat peper in de …. te stoppen.😬

  5. Ik kan nergens zoeken naar een nieuwe app? Kan iemand me helpen hoe ik hem kan installeren of kan dat alleen met die nieuwe Apple tv ofzo?

  6. @Miriam: Dat kan inderdaad helaas alleen met de nieuwe apple tv.

  7. Origineel geplaatst door Miriam
    Ik kan nergens zoeken naar een nieuwe app? Kan iemand me helpen hoe ik hem kan installeren of kan dat alleen met die nieuwe Apple tv ofzo?

    Alleen de nieuwe inderdaad

  8. NOS heeft ook een app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.