Reacties voor: Notities-app voor Mac laat je Evernote-notities importeren in OS X 10.11.4

Wil je overstappen van Evernote naar de standaard Notities-app? Apple heeft het in El Capitan 10.11.4 makkelijker gemaakt om Evernote-notities te importeren, via een aparte optie in de menubalk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Nu alleen nog een app zoals Scannable om documenten op een goede manier in de Notities-app te krijgen.

  2. Ik zie overigens ook geen mogelijkheid om een backup te maken van je Notities. Iets wat de Notities-app nooit gehad heeft. Andere iCloud-apps als Contacten, Agenda en Mail kunnen dat bijvoorbeeld wel. Erg prettig voor het geval er bij Apple iets mis gaat.

    iK heb al mijn Evernote-notities is in Notities gezet en het werkt lekker snel. Ik kijk er naar uit dat ik ooit Evernote, met z’n spuuglelijke interface, kan verwijderen.

  3. Kan de notities App al tekst in gescande documenten herkennen en doorzoekbaar maken? Zo niet dan blijf ik Evernote gebruiken.

  4. Volgens mij zit notities standaard in/op iCloud dus automatisch een back-up. Of bedoel je een eigen handmatige back-up? Want op Windows ga ik naar icloud.com om de notities te gebruiken.

    Weet iemand hoeveel tekst (regels) je in 1 notitie kan zetten?

    En hoeveel MB met afbeeldingen/PDF?

  5. Gaat het goed met het importeren van tabellen die in een Evernote notitie zijn gemaakt? Komen die goed over?

  6. iOS notities zijn geweldig, ik gebruik ze privé en zakelijk de hele dag door.

  7. Evernote is toch een veel uitgebreider en mooier programma? Of zie ik iets over het hoofd? Je kan toch niet werken met tags etc in notities?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.