Reacties voor: Apple wil notitie-widget Neato uit App Store halen

Apple wil de notitiewidget Neato uit de App Store halen. De widget zou zich namelijk niet aan de App Store-regels houden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. ***** loop niet zo te zeiken apple! Waar slaan deze regels op? Laat ontwikkelaars gwn vrij in het maken van widgets, anders wordt het nooit wat!

  2. Het idee achter Neato is prima, maar het was al niet zo goed uitgewerkt en het toetsenbord is ook niet echt handig. De onderste rij is bijna onbereikbaar doordat het berichtencentrum hier een balk half overheen zet. Ook de in de bespreking eerder op deze site genoemde nadelen werken niet echt mee om deze app handig te maken.

  3. En Apple bewijst weer hoe volwassen ze zijn, had dan beter die gehele widgets achterwege gelaten, ontwikkelaars mogen bijna niks mee.

  4. Weer dat geneuzel van Apple. Gelukkig heb ik het appje al eerder geïnstalleerd MET toetsenbord en maak er dagelijks gebruik van.

  5. Hoe komt zo’n app überhaupt in de Appstore terecht dan?
    Een app moet altijd eerst goedgekeurd worden, hadden ze dat toen niet kunnen bedenken?!?!

  6. Dit soort berichten lees je steeds vaker. Gewoon een manier van die ontwikkelaars om in een korte veel downloads te krijgen omdat ie nu nog te downloaden is. Nergens is bewijs te zien?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.