Reacties voor: Notitie-app in iOS 5.1 krijgt meer tekstopmaakfuncties?

De Notitie-app op de iPhone krijgt een make-over, beweert een Griekse website. Er komt meer opmaak, onderstrepen, doorhalen, gekleurde letters, opsommingen en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik hier niet op te wachten?
    Vraag me af wat hou het echte bijzondere aan de update gaat worden voor ons?

  2. Ik denk dat dit een logische stap is aangezien dit ook in de developers beta van OS X Mountain Lion 10.8 zit. Je kunt er zelfs bestanden mee verzenden zie niet standaard ondersteund zijn zoals MS Word documenten.

  3. Lekker belangrijk ja 🙁 laten ze zorgen dat alles goed werkt met een 4s zoals AirPlay. Dat werkt van geen meter nu.

  4. Kan niet wachten op de Japanse versie van Siri!

  5. Notities al jaren meer gebruikt omdat er maar één lelijk en voor mij onleesbaar lettertype in zat. Dus dit zou eens tijd worden. Die extra lettertypes waar Gonny het over heeft, zijn nieuw voor mij. Ga meteen eens kijken. Maar Evernote is voor mij al jaren de standaard. Dus Apple zal dus wel zijn best moeten doen wil ik overstappen. O, en dat oubollige geel mag er ook wel uit.

  6. Url’s worden al ondersteund hoor. Gewoon een link intypen en wanneer je op gereed klikt word ie ‘clickable’

  7. De kans is groot dat ook afbeeldingen ondersteund worden aangezien dit in mountain lion ook kan

  8. URLs in de tekst/notitie app was altijd al mogelijk geweest

  9. Zou fijn zijn als er ook meer office geïntegreerd zou worden.

  10. klopt, je ziet OSX en IOS steeds een stapje verder gaan in hun interactie. goeie move, ben zelf zeer tevreden IOS (iPhone en iPad) en ook OSX gebruiker 🙂 @rfcremers:

  11. Ik hoop dat iOS 5.1 alle browser problemen (crasht heel erg vaak) op de iPad 1 verhelpt. En ik zou graag zien dat Apple de foto-roteer functie terugbrengt voor iPad 1. Sinds iOS 5 is deze verdwenen op de iPad 1.

  12. Opsomming is ook al mogelijk (toetsenbordintegratie). Zijn kleinere opsommingstekens, maar ‘t gaat erom dat ze er al zijn. 😛

    Toch ben ik wel heel benieuwd naar of dit ook echt komt. Begin namelijk verveeld te raken aan de huidige lettertypen. En dat is dan ook de enige opmaak van de applicatie. Ik wil al een tijdje extra opmaakfuncties. 😛

  13. Ik hoop dat de notities-app ook afbeeldingen gaat ondersteunen net zoals Mountain Lion!

  14. Alles goed en wel hoop alleen niet dat het upgraden naar ios 5.1 net zo veel problemen geeft als de upgrade naar 5.0 (3gs) toen liep mijn iphone helemaal vast en moest alles opnieuw er opgezet worden

  15. En de batterij probleem van de iPhone 4s? Wordt die ook opgelost of…?

  16. Dit zag ik ook bij de notities van mountain lion

  17. Ik hoop dat ie afbeeldingen laat toevoegen net als in Mountain Lion! Zou een beetje jammer zijn als je afbeeldingen alleen kunt zien op je mac en dan niet op je iPhone..

  18. Notities en Mail zijn van iOS wat Chat is (of was) van Facebook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.