Reacties voor: Rijke notificaties van iOS 10 komen ook naar oudere toestellen zonder 3D Touch

De notificaties in iOS 10 worden een stuk geavanceerder, doordat je bijvoorbeeld vanuit een notificatie een heel chatgesprek kunt bekijken. Deze rijkere notificaties komen echter ook naar oudere toestellen zonder 3D Touch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Klinkt goed!!
    Nu nog “raise to wake” naar de 6(plus) 😬💪🏻

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. @Erwin Puijnen: Ik hoop ook dat Raise to Wake naar de oudere iPhone modellen komt!

  4. Ik word een beetje gek van al die onzinnige notificaties voor artikelen met informatie die nogal voor de hand ligt. Apple heeft kort geleden de iPhone SE uitgebracht zonder 3D Touch dus wat denk je zelf… Ik ga die notificaties maar eens uitzetten want er is geen enkele andere website met een app die elke dag zoveel nutteloze notificaties de wereld instuurt als iCulture. Dag!

  5. Het zou hetzelfde werken als hoe instagram dat nu doet

  6. @Lex: Doei Lex. iCulture stuurt gewoon bij nieuwe artikelen een notificatie, die kun je inderdaad uitzetten als je ze niet wil.

    Dit is niet vanzelfsprekend omdat je die rijke notificaties juist krijgt door te force touchen, dat dit ook naar oudere modellen komt is dus mooi nieuws

  7. Origineel geplaatst door Lex
    Ik word een beetje gek van al die onzinnige notificaties voor artikelen met informatie die nogal voor de hand ligt. Apple heeft kort geleden de iPhone SE uitgebracht zonder 3D Touch dus wat denk je zelf… Ik ga die notificaties maar eens uitzetten want er is geen enkele andere website met een app die elke dag zoveel nutteloze notificaties de wereld instuurt als iCulture. Dag!

    Persoonlijk ben ik het totaal niet met u eens. Ik wil hier namelijk info over hebben dus ICulture ik ben blij met jullie👍

  8. Waar is die eenvoud-essentie van Apple gebleven? Ze stoppen elk jaar zo ongelofelijk veel nieuwe functies in iOS, waarvan sommigen (in mijn opzicht) een enorm hoog gimmick gehalte hebben. Als voorbeeld de net aangekondigde nieuwe features van iMessage of de volgestopte Notes-app. Het zal me ook niets verbazen wanneer je iOS 10 op oudere toestellen installeert ze niet vooruit te branden zijn zoals uit eerdere tests al blijkt.

    Al met al is het een goede vooruitgang dat wij eindelijk de keus krijgen om de standaard-apps te verwijderen.

  9. Niet zo negatief hoor. Voor sommigen is het ook nooit goed! Dan weer te weinig en dan weer teveel. Het wordt er in feite nooit ingewikkelder op, alleen maar makkelijker. En wat je niet wilt gebruiken, gebruik je niet. Daar is iedereen vrij in.

    Ik vind het wel verbazingwekkend als deze ‘rijke notificaties’ (ik vind het een erg komische uitdrukking) ook op andere iPhones zonder 3D Touch komen. Het lijkt mij niet dat ze dan dezelfde functies kunnen hebben dan bij nieuwere iPhones mét 3D Touch, want anders zou het erop neerkomen dat Apple de 3D Touch met een truc omzeilen om een zelfde effect te krijgen. Dat zullen ze nooit doen.

    Ik denk dus: wel bericht beantwoorden of video zien vanuit notificatie, maar geen verandering kunnen aanbrengen, die wel met 3D Touch kan.

  10. Batterij van de iPhone 6s gaat erg snel leeg met iOS 10 beta 1, voor de rest loopt alles gewoon soepel geen lagg enz alleen een hele korte batterijduur

  11. Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Klinkt goed!!
    Nu nog “raise to wake” naar de 6(plus)

    Dat gaat zeer waarschijnlijk niet gebeuren, je mist de M9 motion co-processor.
    De M8 in de 6 en 6+ beschikt waarschijnlijk niet over de nodige functies.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_motion_coprocessors

  12. Hoe krijg je de notificaties terug per app gesorteerd? Iemand een idee? Wat dit is volgens mij verdwenen in iOS 10 😔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.