Reacties voor: Notebook Case maakt van je iPad een MacBook Pro

De Notebook Case for iPad maakt van je iPad een MacBook Pro. De Notebook Case is voorlopig alleen in Japan te koop voor ca. 75 dollar en bevat ook een extra reservebatterij.
Lees het complete artikel → Notebook Case maakt van je iPad een MacBook Pro

Reacties: 41 reacties

  1. Zeer vet!

  2. Erg erg mooi!, kan de case ook dicht zodat het ook gelijk als een beschermhoes dient voor het beeldscherm?

  3. Waarom heb je dan een usbpoort en de mini-usbpoort?

  4. Ziet er leuk uit maar zulLen wel weer van die rubber toetsjes zijn die ook in de goedkope uitvoeringen op ebay zitten. Werkt niet prettig en wordt snel smerig. Gewoon een gadget voor mensen met teveel geld dus…

  5. Voor de liefhebbers, hier nog een hele mooie iPad case die ook geschikt is voor de nieuwe iPad, voor slechts 50$ voor hetzelfde idee.
    http://store.micgadget.com/ipad3-keyboards/314-smart-keyboard-for-the-new-ipad-3.html

  6. Mis alleen de muis ;).

  7. @Alwin:

    Wat een onnodig zure reactie. Ik vind het een erg mooie en nuttige toevoeging. Wie zegt ook dat de toetsen niet van goede kwaliteit zijn? Je doet een aanname en hangt daar ook meteen een negatieve conclusie aan vast. Beetje raar.

  8. Kan dus net zo goed een MacBook kopen.

  9. Hoe laad je je iPad op via die ingebouwde batterij? Ik zie op de foto de doc connector, dus je iPad wordt niet aangesloten zodat hij stoom krijgt.

  10. @R.J. van Kuppeveld:

    wat ik denk is dat je gewoon zelf via een normaal kabel van je ipad het moet aansluiten aan de usb poort van de toetsenbord en dus dan kan gaan opladen ze zeggen ook dat het is verbonden via bluetooth ik neem aan dat het batterij niet via bluetooth kan opladen xD

  11. Er zit een usb poort op, dus met een kabelt van daar uit naar de ipad zo te zien. Ergens ook op een plaatje gezien vlgs mij.

  12. Ik lees dat het een 4000 mah batterij is, misschien dat je je iPad 2 voor de helft ermee op kan laden en de nieuwe iPad voor een kwart…

  13. Origineel geplaatst door Coen
    Voor de liefhebbers, hier nog een hele mooie iPad case die ook geschikt is voor de nieuwe iPad, voor slechts 50$ voor hetzelfde idee. http://store.micgadget.com/ipad3-keyboards/314-smart-keyboard-for-the-new-ipad-3.html

    Deze heb ik vorige week ontvangen via ipad2you voor € 32,95 en werkt perfect. Weliswaar niet gelijk opladen voor de iPad maar erg geschikt als je een goed toetsenbord zoekt.

  14. Gave gadget!

  15. Dit is voor mij nou precies NIET de reden om een iPad te hebben! Een iPad moet licht, plat, super draagbaar en volledig touch zijn. Dat is het hele concept rond een iPad. Een dergelijke case veegt dit alles van de tafel door er weer een log ding met toetsen van te maken. Koop dan gewoon een MacBook/Laptop. Ergo, nutteloos.

  16. Play.com in Engeland valt ook onder de Rakuten groep, maar heeft dit accessoire momenteel nog niet zag ik. Zal misschien nog komen. Leveren ook gratis en omdat ze EU land zijn geen onverwachte douanekosten.

    Mij lijkt het wel handig als je eens wat meer moet typen, maar ik zou hem er niet altijd aan hangen want dan is de functionaliteit van een tablet inderdaad weg.

  17. Eindelijk een versie waar je iPad niet zo maar uit kan vallen als je er mee op de bank zit… voor de meeste van die toestenborden moet je ermee aan een tafel zitten…

  18. Dit bestaat overigens al een tijdje, zoek maar op google naar Stormtrooper iPad keyboard

  19. Ziet er supper uit ! , het enige probleem is waar kan ik dit kopen… En moet ik de webshop vertrouwen ?
    Graag reacties 🙂

  20. Keypad heb je niks aan, want je hebt geen muis op de iPad, en de usb poorten heb je ook al niks aan, gewoon poep dus.

  21. ‘t zal wel alleen maar in qwerty te verkrijgen zijn zeker?

  22. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  23. leuk idee uitvoering zeer slecht. het toetsen boord komt totaal niet overeen met die van mijn mb pro 13 inch en ik vind de hoes zelf gewon lelijk

  24. Origineel geplaatst door Coen
    Voor de liefhebbers, hier nog een hele mooie iPad case die ook geschikt is voor de nieuwe iPad, voor slechts 50$ voor hetzelfde idee. http://store.micgadget.com/ipad3-keyboards/314-smart-keyboard-for-the-new-ipad-3.html

    Heel benieuwd, zojuist 2 besteld (1 voor moederdag alvast :-))

  25. Origineel geplaatst door Tinoe
    Dit bestaat overigens al een tijdje, zoek maar op google naar Stormtrooper iPad keyboard

    Ziet er indrukwekkend uit, stuk duurder, maar ziet er ook veel steviger uit dan dit ding. Wat ik mis bij beide cases is een pennetje met rubber tip. Moet niet al te moeilijk zijn om zoiets te intergreren. De pen opbergen in de case en als je hem nodig hebt haal je hem te voorschijn.

  26. @Joop: Dat zou ook wel tof zijn, een eenvoudige stilus

    @Coen: Ik denk dat ik voordie ga! Lijkt me handiger, simpel, en stevig… Voor die prijs heb ik dat er voor over !

    @Pebbie: Wat heb je betaald voor post kosten ?
    Hoelang heeft het eigenlijk geduurd voordat je het kreeg ?
    Thx 🙂

  27. De stormtrooper is niet dezelfde, deze lijkt me fijner.

  28. Goed idee. Maar toch, nee. Wacht liever op de MacBook Touch

  29. Origineel geplaatst door LUCAS vp
    @Pebbie:Wat heb je betaald voor post kosten ? Hoelang heeft het eigenlijk geduurd voordat je het kreeg ? Thx

    2,50 geleverd binnen 24 uur (officieel, post had hem kwijt gemaakt)

  30. Voor de mensen die zeggen : Waarom koop je niet gewoon een notebook/laptop? de antwoord : op een ipad heb je de appstore kan je touch screen ik koop dit alleen ter bescherming en toetsenbord een ipad is ios laptop is windows of os, linux.
    +
    Toen ik mijn ipad kocht kreeg ik er apple stickers bij. Als iemand die gat lelijk vindt. Op de achterkant. kan hij die stickers gewoon erop plakken

  31. Ik gebruikte deze op mijn iPad 2 en nu ook op de iPad 3 werkt als vanouds zelfs met de auto sleep modus
    Voor als ik net even snel iets moet uitwerken. Is hij top! Vind het verschil met een air wel heel klein worden (uiterlijk dan) hij zit wel goed vast beter als mijn case.

  32. Gewoon een Belkin kpen! Beter dan dat zal je niet vinden!

  33. Hmm. Zelf heb ik al deze
    En ben heeel tevreden mee ..
    Deze notbook case .. weet ik nog niet .. ik snap het idee wel .. en dat het mooi erin zit en nit eruit kan vallen (die van mij dus wel) .. maar aan de andere kant .. die van mij hoef je niet altijd bij je te hebben en kan je de ipad gewoon heel snel eruit halen … meestal zijn de gezichten van mensen heel vet als ik mijn case eruit haal en dan ook nog de ipad gelijk los (tadaaaaa). Bij deze Notebook case zal dat denk ik niet zo snel gebeuren ..

    Maaar toch best leuk

  34. @Fransjo Leihitu: Ik heb m ook een paar dagen terug besteld, nu alleen m’n iPad 3 nog, overal uitverkocht -.-“

  35. Op zich lijkt me zo een case best wel handig. Het is een stuk goedkoper en lichter dan een MacBook Air. En de iPad heb je i.t.t. de Air met 3G.

  36. Wat een gedoe allemaal. iPad is nu juist gemaakt om met de vingers te bedienen. Niks pennetjes met rubberen dopjes. Zelf gebruik ik voor typen van langere teksten het bluetooth keyboard van apple. Vertrouwd en kwalitatief ongeëvenaard.

  37. Origineel geplaatst door mees
    Heel benieuwd, zojuist 2 besteld (1 voor moederdag alvast )

    Ondertussen bericht dat de bestelling onderweg is uit Hong Kong. Gaat tot nu toe allemaal heel netjes en snel.

  38. Origineel geplaatst door John
    Voor de mensen die zeggen : Waarom koop je niet gewoon een notebook/laptop? de antwoord : op een ipad heb je de appstore kan je touch screen ik koop dit alleen ter bescherming en toetsenbord een ipad is ios laptop is windows of os, linux. + Toen ik mijn ipad kocht kreeg ik er apple stickers bij. Als iemand die gat lelijk vindt. Op de achterkant. kan hij die stickers gewoon erop plakken

    ja ik dacht precies het zelfde die mensen moeten beter nadenken (laptop) – internet, downloads, NIET-touch, windows, os, linux, etc. en flash. (ipad) – touch, appstore, andere games, internet, itunes, draagbaar, ios, goedkoper (laptop ongv. €600-€700)

  39. @Bram: True story

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.