Reacties voor: NOS maakt Tweede Scherm voor eredivisie voetbal

Na het WK voetbal en de Tour de France biedt de NOS nu een tweede scherm met statistieken aan voor tijdens de voetbalwedstrijden van de eredivisie.
Lees het complete artikel → NOS maakt Tweede Scherm voor eredivisie voetbal
Elger van der Wel -

Reacties: 11 reacties

  1. Waarom geen app maken?

  2. @Dave
    Omdat de NOS een tijdje geleden heeft aangekondigd minder met specifieke Apps te doen en zoveel mogelijk zaken web based te willen ontwikkelen…

  3. Goed keus van de NOS. Zeker op een iPad zijn de meeste apps vele malen slechter dan de website (denk aan Telegraaf, nu.nl, etc.). Het maken van een goede app kost erg veel geld (zelfs slechte apps zijn vele malen duurder dan een website).

  4. Met de Nu.nl App is niks mis mee! Die van de Telegraaf is idd wat crappy. De NOS zou de functie tweedescherm gewoon moeten integreren in een complete NOS App (nieuws, sport, teletekst ect.). Denk wanneer je niet alles centraal houdt je het overzicht begint kwijt te raken. En een goede App ontwikkelen hoeft niet veel geld te kosten denk aan freelancers of startups die al bewezen hebben dat zij degelijke Apps kunnen bouwen.

  5. Leuk dat Nederland tegen Nederland speelt.
    Winnen we zeker!

  6. heel leuk maar eredivisie live heeft reeds een banner die dezelfde gegevens onder door het beeld lopen.
    niet constant maar komt elke 10 minuten 2 a 3x door het beeld rollen dus wat is het verschil?
    deze geeft ook alle statistieken aan

  7. of als er meerdere wedstrijden op dezelfde tijd gespeeld worden

  8. Ik mis nog iets dat het helemaal zou afmaken: in plaats van de levensgrote competitiestand, een grote kolom met alle wedstrijdtweets die binnenkomen en de mogelijkheid om zelf een bericht te tweeten. Dan wordt het voor mij pas echt een tweede scherm.

  9. Leuk zo’n tweede scherm, maar is het niet zo dat de iPad zonder activiteit het licht uitschakelt na een aantal minuten. Dan is zo’n tweede scherm niet zo handig, toch?

  10. Origineel geplaatst door bert
    Goed keus van de NOS. Zeker op een iPad zijn de meeste apps vele malen slechter dan de website (denk aan Telegraaf, nu.nl, etc.). Het maken van een goede app kost erg veel geld (zelfs slechte apps zijn vele malen duurder dan een website).

    Jij hebt zeker geen Ipad? Want Telegraaf HD, Nu HD en Buienradar HD zien er juist super uit; zo mooi en vloeiend kun je nooit bouwen in een webpagina.

    Contentaanbieders moeten zich realiseren dat er voldoende aanbod is / komt en zij misschien wel goedkoper uit zijn maar de klanten met een Ipad wegrennen.

  11. alexensche: Het verschil is misschien… het prijskaartje? Voor Eredivisie Live moet je een abonnement afsluiten, Tweedescherm kan iedereen bekijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.