Reacties voor: Vanaf vandaag te downloaden: NOS-app op de Apple TV, bekijk het nieuws in video’s

De NOS heeft een app voor de nieuwe Apple TV ontwikkeld en iCulture kreeg alvast een exclusieve preview van NOS voor Apple TV. Dankzij deze app bekijk je nieuwsverhalen in korte videofragmenten rechtstreeks op je tv-scherm. Ook live kijken naar twee themakanalen is mogelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Yesss! Zat hier al op te wachten. 🙂 Hopelijk ‘legt dit ook de basis’ voor andere Nederlandse omroepen/ontwikkelaars apps voor de Apple TV te gaan ontwikkelen. Met name RTL en Ziggo met hun Horizon-app.

    Hoop dat de app ook écht zo snel mogelijk beschikbaar komt.

  2. Gisteren werd op TVTotaal gemeld dat de NPO ook bezig is met het ontwikkelen van een app voor de Apple TV. Dat is overigens in tegenspraak met eerdere berichten hierover op iCulture. Dus ofwel heeft een van beide websites het mis, ofwel zijn ze bij de NPO de laatste tijd van gedachten veranderd…

  3. @Tom: Ziggo gaat daar niet aan beginnen met de horizon app denk ik. Het is niet eens mogelijk om vanaf je iPhone/iPod/iPad naar de Apple TV te streamen. Krijg je in beeld dat het niet toegestaan is. Of zo mogen het niet, of ze hebben liever dat je hun eigen kaartje gebruikt als je op je tv wilt kijken. Helaas. Blijft puur giswerk waarin dat niet mag.

  4. Origineel geplaatst door Peter
    @Tom: Ziggo gaat daar niet aan beginnen met de horizon app denk ik. Het is niet eens mogelijk om vanaf je iPhone/iPod/iPad naar de Apple TV te streamen. Krijg je in beeld dat het niet toegestaan is. Of zo mogen het niet, of ze hebben liever dat je hun eigen kaartje gebruikt als je op je tv wilt kijken. Helaas. Blijft puur giswerk waarin dat niet mag.

    Als ik zie hoe duur die Horizonkastjes zijn, zal het wel dat laatste zijn 😉

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Ben ook erg benieuwd straks naar de rtlxl app

  7. Met de horizon app is het de vraag hoe je dat controleerd. Kpn net zo. De app zou dan alleen binnen dat netwerk moeten werken.

  8. Weet van gekkigheid niet op welk iOS device ik m’n nieuws moet gaan kijken….🙄

  9. Hij is in ieder geval makkelijk te vinden, want meteen in de ‘trending’ hoek doorgedrongen. Je zou haast gaan denken dat dìt de app is waar we allemaal op hebben zitren wachten 😄

    Je kunt in de app ook live kijken naar de themazenders van de NOS

    de themazenders”: Klinkt toch indrukwekkender dan het feitelijk is: welgeteld twee, nieuws en politiek… 😁
    Maar het begin is er iig🙃

  10. Snap niet waarom het beeld zo slecht is, ziet er niet uit op een grote HD TV

  11. Het is een start, positief is dat het er is, wel ruimte voor verbetering. Hoe kun je zien wat de resolutie is?

  12. Dat komt omdat NOS de streams op slechte kwaliteit opslaat. De streams van uitzending gemist zijn ook al van dergelijke lage kwaliteit.
    Het wordt eens tijd om deze te updaten naar huidige standaarden!

  13. Goed dat deze apps er ook aankomen!
    Heb even kort gekeken.
    Livestreams helaas va n lage kwaliteit inderdaad (filmpjes zal ook wel ben ik bang)
    Snap ook echt niet dat het nog zo ingestoken wordt net zoals uitzendinggemist.
    Ziet er echt niet uit op mijn TV terwijl ik al een oud dinkie heb

  14. Het was toch te kostbaar, een NPO apple tv app? OK NPO

  15. @Stef: Als het aan de NOS lag zouden die streams allemaal HD zijn. Maar het is de NPO die zorgt voor de online distributie, en die knijpt ze helaas af. En op de Apple TV met een groot scherm valt dat inderdaad nogal op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.