Reacties voor: NomadPod: eerste externe accu voor Apple Watch

Lang hoefden we niet te wachten op de eerste externe accu voor de Apple Watch. De NomadPod laat je de Apple Watch vier keer opnieuw opladen.
Lees het complete artikel → NomadPod: eerste externe accu voor Apple Watch
Joris Kersten -

Reacties: 6 reacties

  1. 1800 mAh is best leuk voor je Apple Watch, maar voor andere apparatuur heb je verdomd weinig ‘bang for your buck’. In de landelijke electronicagigant heb je voor €40 al 6600 mAh, om over de verschillende powerbanks uit het Oosten nog maar te zwijgen.

    Neemt niet weg dat het design en functionaliteit voor Apple Watch betreft goed is uitgevoerd, natuurlijk.

  2. Een externe accu voor een horloge… het apparaat wat aan alle portable apparaten ten grondslag ligt… Wauw… Dat is verkeerd op zo veel verschillende manieren. Als dat echt nodig is, is de huidige techniek nog niet op niveau voor een horloge met dergelijke functionaliteit.

  3. Sorry maar hier ga je toch niet mee rondlopen. Hilarisch en de Samsung wereld komt (terecht) niet meer bij denk ik

  4. Hahahaha!! Een extra blok meenemen om je horloge van stroom te blijven voorzien. LOL
    Sorry Apple. Maar dit horloge sla ik echt over. Pas als het ding 2 of 3 dagen meegaat is het misschien interessant. Of zoals de Pebble een goede week. Dit slaat echt nergens op.

  5. Misschien J.Ive een keer een auto accu op zijn verjaardag geven
    Hopelijk zijn we dan in 1 keer van die anorexia ontwerpen af en kunnen zoveel honderd miljoen mensen weer verder met hun leven

  6. Die apple watch is toch echt een non-product geworden…

    Doet me denken aan die eerste PDA’s op windows mobile… Ja, hij was draagbaarder dan een PC, maar je kon er eigenlijk helemaal niets mee… Loop je dan te pochen met je (niet)klokkie, waarvan je even niets kunt laten zien want hij kan eigenlijk niets wat je telefoon niet veel beter en mooier kan, en de batterij is op…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.