Reacties voor: Nokia’s antwoord op de iPhone: de Nokia Tube

Nokia heeft bevestigd dat ze nog steeds werken aan een antwoord op de iPhone. Het touchtoestel met codenaam Tube heeft waarschijnlijk videofuncties.
Lees het complete artikel → Nokia’s antwoord op de iPhone: de Nokia Tube

Reacties: 20 reacties

  1. Dit zal hoogstwaarschijnlijk de eerste ECHTE iPhonekiller zijn

  2. het zal geen iPhone killer zijn als het op Symbian OS draait…Pas wanneer het op een betere OS draait, betere specificaties heeft en een snellere CPU heeft…DAN pas zal het een iPhone killer zijn…Ik ben bang dat de iPhone killer de volgende iPhone zelf zal zijn:p

  3. “We hebben dat aantal verkocht sinds het avondeten op vrijdag”.

    haha heerlijke opmerking

    Tbh ik denk niet dat deze de iphone zal killen , idd zoals ASN zei moet het onder andere op een ander OS draaien

  4. Ik ben het met ASN eens ! Ook moet ik wel zeggen de iphone een mode object is en iets waar mensen echt aan kunnen hechten. dat gevoel creeren andere fabrikanten niet bij hun producten het verschil met een mp3/4 speler en de “iPod” dat verschil hebben ze ook gemaakt met een telefoon en de “iPhone”

  5. Helemaal waar wat je zegt Djcarly.
    De iPhone is zo veel meer dan maar een apparaat
    en verder dan een apparaat komen de Nokia devices niet, hoe goed ze ook mogen zijn.
    Wel zielig dat een merk als Nokia met een iPhone killer moet komen,
    laten ze liever de E90 waar echt alles aan mankeert eens een keer goed uitbrengen.

  6. symbian… = k*t…

  7. Daar gaan ze weer, Symbian S60. Waardeloos als je er teveel apps op het hebt. Zo ontstabiel als Windhoos en traag slijk door een trechter.
    Het zal nooit zo lekker soepel draaien als OSX.
    Maar aan de andere kant. Mensen in Europa zijn erg vertrouwd met Nokia, uitbreidbare opslag, UMTS etc. etc. zijn de “killers”

  8. zal hem inderdaad ook niet nemen maar denk dat de Massa daar niet naar kijkt.

    Je weet pas hoe relaxt dit OS is als je een Iphone of Mac hebt. Dan neem je hem sowieso niet.

    De ander 90% van de wereld wel.
    De markt voor Nokia lijkt mij dus wel aanwezig voor deze tel.

  9. Twijfel idd ook.. Hij zal ongetwijfeld niet zo goed zijn, maar zou toch zomaar beter kunnen verkopen hoor.. Gewoon omdat het Nokia is en e.v.t. de prijs..

  10. Het probleem van de iPhone is dat je niet zulke kortingen krijgt als je hier in NL een abonnement aanschaft, in US zullen ze dat nog niet gewend zijn. Ik hoop dat Nokia dit toestel goedkoper gaat aanbieden dan de iPone (wat ik wel zeker weet) en dan hopen dat Apple ook de iPhone goedkoper zal verkopen. Ook hoop ik dat de Nokia’s iPhone GPS ondersteund, waarnaar Apple snel zal volgen met het inplanteren van GPS in de iPhone

  11. Dit is naar mijn idee ook niet echt de Iphone Killer,,, wel denk ik dat de volgende nokia in de n-serie de N96 een heeeel vet mobieltje gaat worden.. Zit nog te twijfelen tussen de Iphone of de n96.. of beide:P Naar mijn idee heeft het geen touchscreen nodig om een iphonekiller te zijn.. tis natuurlijk wel heel mooi, maar heeft soms ook zo zn nadelen.. toch denk ik dat ik eerst voor de iphone ga:P

  12. GPS zal ook ondersteund worden in de nieuwe generatie iPhone die van de zomer uit zal komen. Lijkt mij een logische update samen met 3G.

  13. Mooie phone, ik zie er naar uit.

  14. Zonder exact de zelfde hardware voor het multitouch scherm (of beter dan die van apple) zijn alle iphone killers bij voorbaat kansloos tenzij ze multitouch in licentie kunnen krijgen.

    Als dat zover is mogen ze weer het weer proberen een iphone killer te noemen.
    Het zijn allemaal schreeuwen om aandacht. En door jou product een iphone killer te noemen geef je eigenlijk al meteen je meerdere aan 😛

    Maargoed stel dat het ze lukt dan zal alleen de gui nog verschil maken in gebruiks ervaring
    en de doorslag geven wie nu echt de killer is.

  15. “We hebben dat aantal verkocht sinds het avondeten op vrijdag”.
    Tuurlijk hebben ze dat verkocht! Nokia telt hun “kindertoestellen” zoals de 1600, 2610, etc etc er ook bij. Nokia heeft een huidig gamma van toch wel enkele tientallen modellen. Apple heeft 1 model! Hoe zou Apple Nokia kunnen bijbenen in massa? Dat is ook niet zo relevant. Ik ben het met ASN en iphoneclub eens: zolang Nokia geen degelijke touchinterface kan designen, zal het niet veel uitmaken dat zij hun ‘iphone-killer” op de markt willen gooien… Tegen die tijd zal iPhone 2.0 ook wel verkrijgbaar zijn…

  16. Wanneer Nokia zegt een iPhone-killer te maken dan kan je alleen maar trots zijn als Apple zijnde. Sowieso word ik wel erg moe van de term iPhone-killer. Waarom kunnen al die merken niet in harmonie leven ipv. elkaar af te maken 😉

  17. Zo goed loop de iPhone ook niet hoor… net als de meeste Nokia’s is het ook niet goed in het afspelen van de interface animaties of de happeringen moeten /by design/ zijn.

  18. @Geodriehoek:

    Omdat we dan nog steeds telefoons zouden hebben die enkel kunnen bellen incl de monochrome displays. Wees blij dat men concurreert.

    En boys, ik heb hier een iPhone die net zo crappy kan reageren en vast kan lopen als Symbian en WM (05, 06). Heb met alle 3 de OS’en jaren ervaring, en ik moet helaas (ha!) vermelden dat de iPhone koploper is in het niet doen wat ik wil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.