Reacties voor: Gezondheidsproducten van Nokia (Withings) weer terug in de online Apple Store

De gezondheidsproducten van Nokia, voorheen verkocht onder de Withings-naam, zijn vanaf nu weer terug in de Apple Store. Het gaat om vier accessoires, waaronder de slimme weegschaal en thermometer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb een withings body cardio scale en een withings aura met slaap sensoren maar na de introductie van de nieuwe Nokia Health app zijn er veel problemen met de app en kan ik nieteens de wekker zetten met de aura en dat maakt het een waardeloze wekker. En wegen met meerdere gebruikers werkt niet meer. Waardeloze app ondersteuning al weken nu.

  2. Nokia heeft een puinhoop van gemaakt. Ik heb 4 producten ze werken sinds de nieuwe app erg matig of helemaal niet. Als er niet snel een oplossing komt stap ik over op een andere merk. Nieuwe interface helemaal een drama

  3. Ik heb laatst de Nokia Body+ gekocht. Gelukkig is deze in prijs gedaald, want bij Withings was deze €179,-.

    Bij Withings verscheen het vrijwel direct in de app en bij Nokia duurt het een aantal minuten merkte ik al een paar keer op. Maar goed dit is denk ik softwarematig op te lossen. In hoeverre de metingen van spier, vet en vochtmassa nauwkeurig zijn weet ik niet.

    Overigens vind ik de thermometer wel erg duur! Deze is net zo duur als de weegschaal als je het gaat vergelijken. En voor wat die kan, alleen de temperatuur aangeven.. dat kan ik ook wel met een andere thermometer en handmatig invoeren dan. De weegschaal gebruik je regelmatiger dan een thermometer. Alleen als je ziek of niet lekker bent. Wanneer de prijs tussen de €39,95 – €69,95 geweest zou zijn had ik ‘m wel gekocht.

  4. Ik heb een weegschaal, horloge, bloeddrukmeter en babyfoon. Ik irriteer me dat de Withbaby niet meer werkt onder ios11…

  5. Is dit nu een trend aan het worden? Dat op zichzelf technisch en kwalitatief uitstekende apparaten worden gemaakt die goed samenwerken met een smartphone. En dat vervolgens een app ontwikkelaar ermee stopt en je ineens geen Smartphone-koppeling meer kan maken? Daar zit je dan met je mooie goed betaalde spullen, die niet meer doen waarvoor je ze kocht… en niemand die er nog wat aan doet of kan doen. Voor mij een reden geen spullen te kopen die een smartphone nodig hebben voor hun functionaliteit.

  6. @Walden: Waar gebeurt dit nog meer dan ?

    @Frank: Volgens mij kan je de fabrikant niet kwalijk nemen dat jij een beta installeert, de onvolkomendheden daarmee dus zelf opzoekt en daar er dan klachten aan verbindt. Ze zijn wsch. zelf nog a/h testen

  7. @jero98: De app is uit de appstore gehaald. Dat heeft niets met het installeren van beta-software te maken.

  8. Als gebruiker heb je geen keuze. Voor 500 euro aan producten die niet meer werken. Nokia negert opmerkingen van de gebruikers. Laatste versie is weer een maand oud hoop dat snel verbetering volgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.