Reacties voor: Nokia in de aanval met anti iPhone-campagne

Nokia is een marketingcampagne begonnen tegen de iPhone. Op posters wordt de openheid van het S60 besturingssysteem benadrukt. Je kunt op de N-series software van derden installeren en de simlock verwijderen.
Lees het complete artikel → Nokia in de aanval met anti iPhone-campagne
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. nokia maakt alleen wel vet slome telefoons…. heb een N73 gehad, wat een traag ding was dat zeg….. pfff…de iphone is rete snel!

  2. Ik denk niet dat het echt veel effect zal hebben.
    De mensen die een iPhone kopen het omdat het een multifunctioneel toestel is en gewoon weg meer aanzien heeft dan een Nokia telefoon.
    Vroeger weet ik nog dat als je een Nokia telefoon had dat je ‘in’ waart, had je een toestel van een ander merk leek het nergens naar. Als ik nu in school rondkijk zie ik zowat enkel Samsung toestellen rondom mij, hier en daar een Nokia, maar meestal van die Sliders van Samsung.
    Echter een iPhone is nog vrij exclusief.

    Btw, Tweakers.net was Pocketinfo weer voor 😛

  3. Hoezo de iPhone bedreigend voor Nokia? Apple mocht willen eenzelfde marktaandeel als Nokia te hebben.

    Dick

  4. Jarenlang verschillende nokia’s gehad met Symbian OS erop. Wat een draak van een OS is dat toch! Vervolgens overgestapt op een PDA met Windows Mobile. De meest gebruikte knop was de resetknop!

    Sinds een week in het bezit van een iPhone en ben behoorlijk onder de indruk. Eindelijk eens een telefoon die behoorlijk wat functies heeft EN gemakkelijk te bedienen is. Daar kan Nokia nog wat van leren. Misschien is de iPhone die wake-up call?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.