Reacties voor: Nokia gaat touch-interface demonstreren op Mobile World Congress

Nokia gaat volgende week op het Mobile World Congress een aanraakgevoelige versie van het S60-platform laten zien. Het is Nokia's antwoord op de iPhone en toestellen zoals de HTC Touch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. ik ben hewl benieuwd hoe hard de concurrentie oprukt. Ik hoop hard genoeg om apple te laten zweten. Zonder concurrentie geen druk om te innoveren.

  2. Die toets-feedback met trilling vindt je ook al in een enkele iPhone app. Is wel prettig, zal alleen batterij-leven kosten…

  3. Sterker nog, de LG Viewty heeft ook trillings-feedback op het touchscreen. Niks nieuws dus.

  4. Laat ons hopen dat ze echt een top-toestel gaan leveren. De N95 maar dan 10 keer beter.

    Knap design, met hoogwaardige UI
    Specs waar je van flauwvalt

    En inderdaad die batterij zal enorm goed moeten zijn, om alles aan te kunnen.
    Hopelijk hebben ze ook goed gewerkt aan de opstartprocedure (Lees: Opstarttijd)

  5. Het zal zon vaart niet lopen met nokia. Apple heeft veel langere ervaring wat kleine energieslurpende apparaatjes aangaat. Heeft 5 jaar voorsprong met een besturingssytheem dat flexibel genoeg is om ook in een telefoon te laten werken. Op hun desktops en het een van de beste besturingssytemen die er te krijg zijn als het om virusprotectie en gebruiksvriendelijkheid gaat.

    Ik ben heel benieuwd hoelang het duurt voor ze met windows mobile en UIQ vergenoeg in de buurt komen. Google heeft het begrepen met android. Met hun probleem dat ze net als microsoft het hardware deel niet in eigen handen hebben.

    De echte dreiging zit hem dus in merken als nokia wanneer ze een uniek besturingssyteem ontwikkelen voor een hardware set net als apple. Met namaken innoveer je niet. Je kan het wel als basis gebruiken maar ze zullen er echt hun eigen weg mee moeten gaan. Niet net iets andwrs door trillen toe te voegen. Dat bedoelde ik met innovatie. Het hele concept naar een hoger niveu tillen waar de concurrentie van op kijkt wn denkt shit waarom hebben wij dat niet.
    dan moet je met meer komen dan meer features dan de buurman en een trilfunctie.

  6. Much more about upcoming 5th generation of S60 devices you can find at below link, photos, screen and videos:

    Nokia World ‘07: S60 Touch UI Intro, text, photos & video

    http://www.symbian-freak.com/news/007/12/nokia_world_2007_s60_touch_ui.htm

    Teo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.