Reacties voor: Noise.io: synthesizer voor iPhone

Noise.io is een nieuwe iPhone-synthesizer voor DJ's, waarmee je muziek kunt mixen. Wie niet weet waar 'ie moet beginnen kan ook presets van andere gebruikers van internet laden.
Lees het complete artikel → Noise.io: synthesizer voor iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. klinkt goed

  2. Heel leuk, al zou een demo app handig zijn. Ik wil toch ff kijken wat ik hier allemaal mee kan voor ik er 8 euro voor op hoest.
    Wel een bagger track btw.

  3. Wie wordt Tiësto op de iPhone? 😛

  4. het is geen muziekmix-applicaties het is een synth,
    en ik vind hem erg goed. als ze binnen kort midi toe voegen ben ik helemaal tevreden.

  5. Ik heb hem aangeschaft, maar ik ga wel snél opzoek naar de handleiding 😉

    Ik ben een redelijke verzamelaar van muziek applicaties op de iPhone (pianist, mini piano, pocket guitar, guitarist, chorddi012 etc) maar deze applicatie bevat echt véél meer mogelijkheden dan wat mijn andere applicaties bieden. Uiteraard is een synth weer iets anders dan een gitaar, maar de mogelijkheden lijken eindeloos.

    Verder valt het me op dat hij vlekkeloos draait! En dat voor zo’n zware applicatie. Bij de guitarist heb ik nogal vaak crashes, maar met deze applicatie lijkt mn iPhone geen problemen te hebben.

    Handleiding is aan te raden, gisteren de functies proberen te zoeken die ik in de demo filmpjes tegen kwam, maar dat is érg zoeken… dus een manual kan geen kwaad.

    Verder zeer goed nagedacht over functies, je kan niet ‘per ongeluk’ het menu in gaan, want je bedient het menu door met 1 vinger de “menu knop” vast te houden, en terwijl je dat doet kan je het menu besturen. Als je die knop loslaat, verdwijnt het menu. Dus tijdens het spelen op de synth kan je niet perongeluk naar het menu schakelen. Zéér goed over nagedacht. Als ik deze applicatie moet beoordelen (nu zonder handleiding te hebben gelezen) scoort hij nu al een 8,5 bij mij. zéér stabiel, ruim in functies en grafisch goed en professioneel in elkaar!

    edit:
    Tip voor mensen die er over nadenken, hier een filmpje naar een Bèta versie van deze app. Hier zie je mooi hoe iemand een vette sample in elkaar zet:
    http://www.youtube.com/watch?v=X7CvNCeaCEQ

    zoek op Youtube naar ‘noise io’ en je krijgt genoeg resultaten 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.