Reacties voor: Nog meer spyfoto’s van zwarte iPhone 3G

Via een forumlid van Hackintosh is opnieuw een spyfoto van de iPhone 3G uitgelekt. Deze keer is het een wel erg perfect gemaakte foto, die eerder uit een studio afkomstig lijkt, dan van de fotoshoot, vorig week op 5th Avenue.
Lees het complete artikel → Nog meer spyfoto’s van zwarte iPhone 3G

Reacties: 26 reacties

  1. Dit kan je idd wel gemakkelijk maken met photoshop … Nuja, de nieuwe iphone zal sowieso geen drastische uiterlijke verschillen vertonen met de vorige zeker??

    Off-topic: heb gelezen dat de nieuwe iphone 600 à 800 euro zou kosten … dat is wel nogal kostelijk hé? (had al een bedrag v 500 euro ad kant gelegd, maar blijkbaar zal dit niet genoeg zijn :())

  2. Het moge duidelijk zijn dat deze foto’s echt heel nep zijn. Inmiddels weten we allemaal dat de 3G iPhone dikker en afgeronder zal zijn achterop.

  3. Aan de binnenkant van het Apple logo zitten nog wat licht grijze randen die volgens mij duiden op een slechte photoshop.

  4. Het Apple logo is te slecht gefotoshopt, dus is dit plaatje niet echt.

  5. @ Nilles en Mackjenzie

    we weten niks zeker tot het op de apple site staat.
    Tot die tijd moet je alle nieuws scoops en foto’s met een flinke korrel zout nemen

  6. @4saus

    dit is nu het leuke aan het apple-gebeuren. jezelf helemaal zot maken over iets dat waarschijnlijk toch niet echt is. maar waar toch miljoenen mensen in mee gaan. toch een pracht van een droomwereld, niet?

  7. Het logo is overduidelijk met Photoshop erin gezet, notabene een standaard filter. Dit is geen spy foto maar een mockup van een photoshop amateur.

  8. @AlexTemora:
    En wat is jouw bron waaruit jij haalt dat de nieuwe iPhone ZEKER ronder en dikker gaat zijn? Die spypics van de covers die je nu reeds kan kopen? Of de pics die iPhoneclub een paar dagen geleden postte? Er is slechts 1 ding ZEKER: er is helemaal niets zeker! Apple heeft nog NIETS bevestigd, dus blijf svp open staan voor alle mogelijkheden… Staar je toch niet zo blind op een paar spypics… 😉

  9. ik d8 dat apple voor wit ging

  10. trouwens ik zat wat na te denken en het lijkt me niet dat de achterkant bol word want hoe ga je dan je iphone neerleggen dat gaat niet lukken net een bolle achterkant tenzij er een plat stuk bijzit

  11. doe mij maar een witte.. 😀
    Deze is zwaar lelijk.. zeker zonder zilvere Appletje.

  12. Dit is dus gewoon een repaint van de bestaande Iphone, geen photoshop dus.

  13. Dit is gewoon zo’n zwart metalen achterkant, die je op een normale iPhone kunt zetten,
    om de achterkant helemaal zwart te maken.
    Heb er nog een liggen.

  14. ziet er wel goed uit vind ik.

  15. Toechinski heeft de link naar het bewijs dat het een fake is gepost dus deze post kan wat dat betreft ge edit worden naar FAKE…
    Sommige mensen zeggen dat we al lang weten hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien. Ik denk dat dit niet het geval is. iPhone kan ook een deal hebben gesloten met bedrijven, waarvan nu zogenaamd al hoesjes te koop zijn. Dat de hoesjes te koop zijn zegt toch niet dat ze nu al geleverd worden? Apple kan dit expres doen om mensen nog blijer te maken als hij weer als vanouds wordt.
    Zoals anderen zeggen, het zal echt nog even 7 nachtjes wachten zijn.

  16. Da’s wel heel erg conspiracy theory 🙂 Maar inderdaad, niks is zeker tot het ding wordt aangekondigd.

  17. Hoi allen… zullen we ons niet gek laten maken om een mock-up uit 2007?
    http://www.iphonic.tv/2007/10/tobias_wong_creates_limited_ed.html

  18. ja is indd wel erg conspiracy theory, maar toch :O
    Zal me niks verbazen als Apple alle fora doorleest elke dag, en dan met een drankje erbij heel veel lol hebben.

  19. Tobias Wong creates limited edition matt black iPhone,
    Posted by Andy Merrett on October 31, 2007.

    Hahahahaaaaa ! Plaatje van meer dan 6 mnd oud als nieuws op de frontpage. Geweldig hoe iedereen met het grote geheim bezig is. Meesterlijke marketing meneer Jobs!

  20. Tobias Wong creates limited edition matt black iPhone,
    Posted by Andy Merrett on October 31, 2007.

    Hahahahaaaaa ! Plaatje van meer dan 6 mnd oud als nieuws op de frontpage. Geweldig hoe iedereen met het grote geheim bezig is. Meesterlijke marketing meneer Jobs!

    LOL!! =P

  21. Hij is wel iets anders van vorm dan de witte iphone op apple.com :p

  22. wat nou witte iphone op apple.com dies er niet

  23. Het was meer een grapje, vandaar ook :p . Al staat er in de gallerij wel een iphone doe wit lijkt aan de achterkant. Maar dat is gewoon de huidige iphone

  24. Zo! Dus ik denk dat dit bericht wel aangepast mag worden naar FAKE… Bedankt om het “mysterie” op te helderen oscar! 😉

  25. kunt ge het verschil tussen een echten en een nep iphone goed zien en waar aan kunt ge dat zien kan iemand me dat laten weten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.