Reacties voor: Nog meer onderdelen van de volgende generatie iPhone

Nu er meerdere fotoseries van de volgende generatie iPhone zijn gelekt, is er geen houden meer aan. Bijna dagelijks zijn er nieuwe foto’s op internet te vinden. Deze keer zoomen we in op de metalen schermrand, met duidelijk zichtbaar twee openingen voor schroefjes aan de onderkant. Ook kun je de openingen voor het simkaartslot, de […]

Reacties: 67 reacties

  1. mooi zo

  2. En maar blijven volhouden dat dit niet de nieuwe iphone wordt, maar slechts een gerucht-machine… Tuurlijk…

  3. Als Apple met een geheel andere model komt zijn ze the Bom!

  4. idd. heel mooi!!
    Kan niet wachten op de 4g.

  5. veel unibody is er wel niet aan als dit de rand is

  6. enig idee wanneer de nieuwe Iphone leverbaar is in NL ? Direct na 7 juni of zal dat nog even op zich laten wachten ?

  7. Ik snap nou echt niet waarom die lelijke donkere strepen midden door het design lopen. Langs de headset plug en aan de onderkant naast de simkaart-houder.

    Weet iemand of dit ergens goed voor is?

  8. Erg lelijk die zwarte streep door de rand. We zullen zien of Apple dit echt gaat aankondigen of dat we allenmaal in het ootje zijn genomen.

  9. @Gonny van der Zwaag: Ik mis een bronvermelding is het weer die Chineese apple.pro?

  10. Toch blijf ik tegen beter weten in hopen dat het een totaal andere iPhone gaat zijn dat Apple gaat voorstellen. Dat zou pas knap zijn

  11. Ik dacht toch dat er universele oplaadplug (mini-usb ofzoiets) verplicht is gesteld door EUROPA?Weet iemand hoe dat dan zit.

  12. What a beautiful phone :$

  13. Ziet er mooi uit. Jepjep, na de zomer heb ik hem 🙂

  14. @drukker: dat had ik ook gehoord! Spijtig dat het blijkbaar zo niet zal zijn!

  15. Vreemd dat er bij de iPhone die onlangs in Vietnam gevonden is geen schroefjes te vinden zijn aan de onderkant, en deze weer wel..

  16. @zwanneman: Ditmaal onze Franse vrienden van BeGeek.

  17. ziet er mooi uit,

  18. @Gaetan vdb ik begreep zelfs dat een toestel zonder die mini USB of wat dan ook dan niet eens uitgeleverd mag worden.
    Ben benieuwd hoe dat moet.

  19. Die 2 zwarte lijntjes zijn, als ‘t om de echte gaat, hoogstws deel vh productieproces/prototype/… Kan me niet inbeelden dat Apple een product op de markt brengt waar zo’n 2 lijnen op staan.

  20. Ik vind de rand echt strak

  21. wordt een beetje te opvallend!
    Apple lekt zelf!

  22. Wordt een mini ipad waarmee je kunt bellen 😉

  23. @Remco: Thanks ga gelijk even langs bij Tweakers.

  24. Origineel geplaatst door Mackjenzie
    Die 2 zwarte lijntjes zijn, als ‘t om de echte gaat, hoogstws deel vh productieproces/prototype/… Kan me niet inbeelden dat Apple een product op de markt brengt waar zo’n 2 lijnen op staan.

    ik denk dat die zwarte ‘stripjes’ (rubber?) te maken hebben met krimp en uitzetting van de behuizing, en dan met name het opvangen daarvan ter voorkoming van breuk van het glas. (‘form follows function..’;))

    Weet iemand of dat gaatje/puntje naast de headphonejack een statusindicatielampje is?

  25. Ik zie schroefgaten, die waren bij een andere niet aanwezig. Bij het model van Gizmodo was de lens een stuk kleiner dan het andere prototype.. Slordige verschillen. Ik vraag me echt af of dit hem wel gaat worden. Ze zijn zo lekker bezig met hun Unibody series en dan moet de iPhone weer anders. Wie weet…

  26. @drukker. Het mag volgens mij ook een adaptertje zijn die aan de 30-pins gaat en dan een mini-usb eraan.

  27. Wedden dat dit allemaal nep is en door apple zelf uitgebracht is, en op 7 juni een hele andere telefoon gepresenteerd word

  28. Origineel geplaatst door amsanten
    Wedden dat dit allemaal nep is en door apple zelf uitgebracht is, en op 7 juni een hele andere telefoon gepresenteerd word

    mee eens. ik verwacht nog steeds een mini-ipad 3G design.

  29. En niemand die t opvalt dat zelfs de schroefgaatjes twee verschillende (!) groottes hebben? Ik weet niet wat t model gaat worden, maar ik denk dat dit wel een knutselaar is, of weer een preproduction prototype ding..
    Daar komt bij dat als je de foto’s vergelijkt met bijv gizmodo dan zit de camera op een totaal andere plek..veel te laag

  30. T zou vet zijn als de nieuwe generatie iphone idd een statusindicatie-lampje zou hebben zoals de blackerry, bv als je een gemiste oproep zou hebben, een ongelezen sms,email im-berichten etc.

    Btw ALS de nieuwe iPhone een achterkant van glaskrijgt, gaat ie dan niet stuk na 1 á 2 keer laten vallen? Is zonde vind ik.

  31. @chris: Die zit niet op een andere plek hoor, het gat linksonder is vlak bij de homeknop, je moet kijken in de rechterbovenhoek

  32. @Hoi: klopt mag idd ook gewoon een adaptertje zijn. Maar die regels worden nog al eens verkeerd opgevat door de eindgebruiker. Net zoals dat de accu verwisselbaar moet zijn. Dat leest de eind gebruiker ook altijd als “de accu moet verwisselbaar zijn voor de eindgebruiker”

    30pins connector is trouwens een veel betere keuze. Er gaat geen audio en video door een miniusb stekker toch? (behalve dan als data)

  33. Hmm, wel leuk hoor, maar dit hebben we nu wel gezien toch? Of die buitenrand nou los of vast (zoals op eerdere foto’s) zit, hij blijft hetzelfde toch 😛

  34. @Chris: De gaatjes hebben dezelfde grootte hoor: Als je de pixels telt zijn ze (plus of min een pixel) het zelfde. Ik denk dat ze verschillende lijken door de licht inval en doordat je verschillende achtergronden er door heen ziet.

    @Michel Lusthof: Mijn Frans is niet zo goed meer als het geweest is en als ik het google translate laat vertalen wordt ik ook niet veel wijzer. Ik vraag me af hoe ze hier aan gekomen zijn. Dat je in China nog eens een onderdeeltje vind is niet zo verwonderlijk; Ze worden daar immers gemaakt/verwerkt. Maar hoe vind je nou zoiets in Frankrijk.

    Verder mis ik nog steeds de achterkant. Die is nog steeds niet gelekt. Wellicht zit daar de de verrassing in waardoor we niet ‘disappointed’ zullen zijn.

  35. @Peer: Dat is volgens mij een extra microfoon om achtergrondgeluiden weg te filteren.

  36. Ben ik de enige die t toch wel jammer vind dat we niet meer zo verrast kunnen worden? Vond t wel wat hebben…

  37. De nieuwe iPhone krijgt denk ik gewoon hetzelfde uiterlijk als de 3GS

  38. Ik vind dit gewoon nep, elk model is anders. Die van de jappen is anders die van Gizmodo is anders..waarom is die vent die de iPad 3G liet zien wel ontslagen en die vent die een iPhone 4G/HD niet..?? Waarschijnlijk zitten Steve en z’n maatjes ons uit te lachen omdat we d’r in zijn getuimd.. Apple blijft bij het Unibody design, misschien word de voorkant wel wit ofzo.

  39. Allemaal nep denk ik, waarom zou Apple dit laten uitlekken?

  40. Origineel geplaatst door Nino
    Allemaal nep denk ik, waarom zou Apple dit laten uitlekken?

    Apple lekt dit niet, medewerkers enzo van productiefabrieken lekken dit hoogst waarschijnlijk!

  41. Origineel geplaatst door drukker
    Ik dacht toch dat er universele oplaadplug (mini-usb ofzoiets) verplicht is gesteld door EUROPA?Weet iemand hoe dat dan zit.

    Blij toe geen standaard phone…

  42. Origineel geplaatst door Bas R
    Origineel geplaatst door NinoAllemaal nep denk ik, waarom zou Apple dit laten uitlekken?Apple lekt dit niet, medewerkers enzo van productiefabrieken lekken dit hoogst waarschijnlijk!

    Maar lijkt mij wel vet als dit allemaal fake is 😛 en gwn iets totaal anders uitkomt.

  43. Als Apple dit allemaal heeft opgezet, dan hebben ze wel wat in petto!

  44. Als apple dit zelf zou laten lekken en dan een totaal ander product op de markt zetten, zou dat erg dom zijn, of ze moeten wel een heel mooi design hebben. Stel dat mensen deze nou mooier vonden dan de final release die apple uitbrengt, dan zullen minder mensen antoshiast zijn (sry voor dat extreem slechte nedelands) maar voor hetzelfde geld gooien ze er een model in dat zo mooi is dat je je iPhone in een hoesje in een hoesje doet, dan zou dat heel veel gratis reclame opleveren

  45. Dat prototype was misschien echt, maar alle accessoires die nu opduiken zijn nep. Allemaal net niet perfect, gewoon van reparatiewinkels ed om zelfpromotie te kunnen bewerkstelligen.
    Geef toe, het werkt. Iphoneclub.nl besteedt er namelijk aandacht aan en heeft het van een andere site.

  46. Jonge jonge waar kun je je druk over maken! Lach me rot om jullie. Ti’s maar een telefoon. Ja ik heb ook een iPhone en ja vind hem fantastisch maar je kunt overdrijven. Het ding is nog niet eens uit en men ligt al voor de apple store. Omg!

  47. @drukker: Er is geen verplichting naar mijn weten. Een aantal fabrikanten hebben een standaard overeengekomen (waaronder Apple). Vanaf 2012 zouden ze die gaan gebruiken. Maar niets verplicht hen ertoe dat effectief te doen.

  48. De nieuwe iPhone gaat er zo niet uitzien, dat trekt te veel op een HTC, niet mooi dus.

  49. Dit is de 5G, wij worden afgescheept met een uitgekleed model..

  50. Dat gaatje wat naast de headphonejack zit is DENK IK n gaatje net als voor de simkaart iets eruit te halen, in dit geval denk ik dat t gaat over de batterij.. deze moet toch ook verwisselbaar worden. zo kan er een gedeelte van de aluminium rand los worden gekoppeld en de batterij worde verwijderd….. mijn gedachte.

    wat betreft t uiterlijk HEERLIJK! vind het mooi, maar toch had ik een unibody verwacht met de looks van de ipad…

    nog 2 weekjes en we weten ALLES:D

  51. @Peer: Een statusindicatielampje is het laatste wat Apple zou doen. Wel eens opgevallen hoe enorm vervelend knipperende lampjes zijn?
    En buiten dat, het is een secundaire microfoon tegen de ruis, zoals Sandro al zegt.

  52. – Een metalen rand is nog geen unibody, dit is gewoon een gebogen strip, vandaar het lijntje bovenop
    – Het gaatje is een mic voor noise cancelling, niet voor de sim, die zit aan de zijkant
    – Een Blackberry lampje namaken zou Steve nooit doen
    – Je mag aannemen dat de levering van de iPhone in NL net als in het verleden, maar ook bij de iPad, 1 à 2 maanden later begint dan in de VS.

  53. ik denk dat er een stel gozers in Vietnam (of ergens anders) gewoon een beetje die iphone 4g/HD van Gizmodo zitten na te maken en voor te veel geld aan bedrijven verkopen zodat die reclame ermee kunnen maken voor hun site.
    gok ik maar ;p

  54. En toch ben ik vrij zeker, de nieuwe Iphone zal driehoekig zijn…

  55. lelijk voor woorden, wat is hier nou mooi aan? een rand dat 3 jaar geleden plaatsvond, weer is opgedoken in 4g? Apple staat bekend voor innovatie en design, nu is het design wel teee makkelijk, dat zelfs een 3-jarige die ding kan maken.

  56. Origineel geplaatst door drukker
    Ik dacht toch dat er universele oplaadplug (mini-usb ofzoiets) verplicht is gesteld door EUROPA?Weet iemand hoe dat dan zit.

    vanaf 2012

  57. @drukker:

    Dat is precies wat ik ook dacht, maar er zal wel weer ergens een afspraak gemaakt zijn. Aan de andere kant, is het niet zo dat alle toestellen van USB voorzien moeten zijn….de connector is dan een 2e.

    Daarnaast zijn Europeesche rtegels nogal vaag en is het niet altijd even duidelijk of het nu al verplicht is of niet.

  58. Nooit lekt er iets uit van Apple, en nu worden op elke hoek van de straat prototypes en onderdelen gevonden. Ik geloof er niet in…

  59. Origineel geplaatst door iFreek
    – Een metalen rand is nog geen unibody, dit is gewoon een gebogen strip, vandaar het lijntje bovenop

    3 gebogen strips?

  60. toch heb ik het gevoel dat alles in scene is gezet en dat steve jobs ons heel erg gaat verrassen 7 juni 😛 dat zou echt wel iets voor hem zijn!

  61. Deze lijkt me onwaarschijnlijk, omdat ik ook al foto’s gezien heb waar de twee schroefjes die onderin zitten zijn weggewerkt.

  62. Hoe zit het met die opladers?
    De EU had toch met véél telfoon fabrikanten afgesproken dezelfde oplader te doen en Apple hoord daar ook bij.
    Maar het is nog steeds hetzelfde.
    We zullen het horen maandag 7 juni.

  63. Het is echt niet ‘nep’ hoor. Wie doet nou zo veel moeite en laat het er zo perfect uit zien om ons voor de gek te houden?

  64. @zwanneman: Het spijt me om het zo te moeten zeggen, maar dan kun jij niet tellen. De gaatjes zijn niet even groot, en daarnaast is dat hele ding niet helemaal recht. En ik geloof simpelweg niet dat Apple van die lelijke zwarte randjes in deze metalen rand laat zitten..

  65. Die zwarte strepen kunnen mss touchzones zijn? Om te scrollen?

    Ik denk ook niet dat dit de nieuwe iPhone gaat worden. Er wordt veeeeeeel te veel informatie gelekt. Das echt niet Apple hun stijl. Maar wie weet werden er mensen betaald om die info te lekken. Je hebt nu eenmaal mensen zonder hersenen die gwn aan het geld denken en de gevolgen die da lekken gaat veroorzaken vergeten (bv rechtzaak en dan meer geld kwijt zijn dan wat je ermee hebt verdiend)

  66. @Joost echt echt echt niet joh?? Dus dit wordt hem echt!!! Oh wow. …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.