Reacties voor: ‘Nog geen bruikbare info gevonden op San Bernardino iPhone’

Er is nog geen bruikbare informatie gevonden op de iPhone 5c uit San Bernardino. Ook zal het Witte Huis de methode niet snel prijsgeven.

Onderwerpen

Reacties: 2 reacties

  1. Duh, hadden ze nu echt verwacht dat er iets op dat toestel zou staan wat ze nog niet wisten? Ik denk dat ze ook in de toekomst niets nuttigs zullen ontdekken.

    Maar daar ging het ze ook helemaal niet om. Ze hadden gewoon een gerechtelijke uitspraak willen hebben dat Apple (of welke andere fabrikant dan ook) ten allen tijde volledige medewerking moet verlenen aan alle grillen van overheidsinstanties. Ze hebben zich alleen verkeken op de enorme publiciteit en weerstand van het publiek.

    Ik hoop dat dat onzinnige wetsvoorstel van die twee holbewoners ook wordt afgeschoten, want beperkte encryptie of encryptie met achterdeurtjes is een feest voor criminelen.

  2. Zouden er terroristen zijn die een dagboek bijhouden op hun smartphone? Ik denk dat de richtlijnen van IS aangeven geen bruikbare data op je smartphone achter te laten. Die lui zijn welliswaar fanatiek maar niet achtelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.